Odunpazarı'nda hobi bahçeleri için çekiliş yapılacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı'nda hobi bahçeleri için çekiliş yapılacak!
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Hobi Bahçeleri, yeni dönem başvuruları başladı. Hobi Bahçeleri için başvurular COVİD-19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle, bu yıl online ortamda www.odunpazari.bel.tr adresi üzerinden yapılacak. Başvurular, 12 Şubat Cuma Günü sona ererken, Hobi Bahçeleri için kura çekilişinin yapılacağı tarih daha sonradan duyurulacak.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hobi Bahçeleri, yeni dönem kayıtları başladı. Hobi Bahçeleri için başvurular, Koronavirüs salgını nedeni ile online ortamda yapılacak. Hobi Bahçeleri için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, www.odunpazari.bel.tr adresi üzerinden ya da direk https://odunpazari.bel.tr/icerik-138-hobi_bahceleri_basvurulari linkini tıklayarak yapabilir. Başvuru için son tarih ise 12 Şubat 2021 Cuma günü.
 
Hobi Bahçeleri için başvuruda bulunan Odunpazarı Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden emekli, engelli ve birinci derece şehit yakınları için Odunpazarı Belediyesi Hobi Bahçesi Yönetmeliği’nin 5. Maddesinin b fıkrası gereğince, Belediye Encümeni tarafından noter huzurunda kura çekilişi yapılacak. Hobi Bahçeleri için bir kişi sadece bir hobi bahçesine başvuru yapabilecek. Birden fazla hobi bahçesine başvuru yaptığı tespit edilen kişilerin, sadece ilk başvurusu kabul edilecek. Başvuruda bulunan kişilerin başvuru formunda bulunan(*) ile işaretli alanların doldurulması zorunlu. Başvurular koronavirüs pandemisi nedeniyle sadece Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesi odunpazari.bel.tr adresinden yapılacak.
 
Onaylanan başvurular ise mesaj yoluyla başvuru sahibine bildirilecek. Odunpazarı Belediyesi
Encümen Komisyonu tarafından, Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonrası, kazanan başvuru sahiplerine, kesin kayıt için belirlenen günler mesaj ile bildirilecek.
 
Kesin kayıt sırasında istenilecek belgeler ise şöyle;
  • Nüfus cüzdan fotokopisi,
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • İkametgâh belgesi ya da adınıza ait fatura ( Elektrik, doğalgaz vb.)
  • Engelli Vatandaşlarımız için; engelli kimlik kartı veya sağlık kurulu raporu, (nüfus cüzdanında engellilik oranı belirtilmişse engelli kimlik kartı ve sağlık kurulu raporuna gerek duyulmamaktadır.
  • Birinci derece Şehit yakınları için, emekli sandığı serbest kartı veya Şehit yakını kimlik belgesi.
 
Kesin kayıt sırasında başvuru bilgilerinin yanlış olduğu tespit edilen kişilerin, başvurusu geçersiz sayılacak. Kesin kayıt son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular ise kabul edilmeyecek. Noter kurasında kesin kayıt için hak kazananlarla; Odunpazarı Belediyesi Hobi Bahçesi Yönetmeliği’nin 5. Maddesinin h fıkrası gereğince 2021 yılı için belirlenen bedeli yatırdıktan sonra tahsis sözleşmesi imzalanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi