Ahmet Ataç 15 02 2024

Odunpazarı'nda 7 bin kişilik iftar yemeği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı'nda 7 bin kişilik iftar yemeği
A
a

Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl, Gündoğdu, Emek, Yenikent, Orhangazi ve Osmangazi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği iftar yemeğinin ardından Vişnelik Mahallesi'nde iftar yemeği verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ticaret Borsası'nın desteğiyle Atatürk Bulvarı MİGROS karşısındaki alanda gerçekleştirilen iftar programına; Odunpazarı Belediyesi Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt'a iletti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Kazım Kurt, konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Vişnelik ve Akarbaşı Mahallelerimizde organize ettiğimiz iftar yemeğimizin ev sahipliğini Eskişehir Ticaret Odası Başkanımız Sayın Ömer Zeydan üstlendi. Hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Ramazanlarda birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde olmak için hep birlikte yan yana gelmeye çaba gösteriyoruz. Hoşgörü, barış ve kardeşlik içinde yeni ve aydınlık bir Türkiye'de umarım çok daha güzel günler göreceğiz. Türkiye'nin 24 Haziran'daki seçimi

önemli bir seçim. Hepimizin dikkatli olması lazım. Hepimizin çok iyi düşünerek karar vermesi lazım. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlere bayram gibi bir gelecek diliyorum. Saygılar sunuyorum."

Başkan Kurt'un konuşmasından sonra söz alan Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, "Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Bize bu güzel ortamda hayır yapmaya vesile olan Sayın Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt'a ve bulunduğumuz mekânın sahibi aileye hepimiz adına teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin diyorum. Bu vesileyle de hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 2 Haziran 2018 22:09

Çok kişiye yemek kalmadı,yenikentde

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi