Odunpazarı Meydanı'nın simgesiydi ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı Meydanı'nın simgesiydi ama...
A
a

Eskişehir’in tarihi Odunpazarı Meydanı içerisinde bulunan ve kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gem ve kantarması çalınan odun arabasına bağlı at heykelleri yeni koşum takımlarını bekliyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’in tarihi Odunpazarı Meydanı içerisinde bulunan ve kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gem ve kantarması çalınan odun arabasına bağlı at heykelleri yeni koşum takımlarını bekliyor.
Eskişehir’in tarihi Odunpazarı Meydanı’nın simgesi haline gelen ve ziyaretçilerin bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği at arabası heykelinin üzerindeki koşum takımları 1 aydan fazla bir süre önce çalınmıştı. Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından, heykel önündeki MOBESE kameralarını umursamaksızın çalınan koşum takımları hala bulunamadı. Kantarma ve gem takımlarının geçtiğimiz Ramazan ayında çalındığı ve bölge esnafı tarafından polise ihbarda bulunulduğu öğrenildi. Olayın üzerinden 1 ayı aşkın bir zaman geçmesine rağmen hırsızlığı yapan şahıs veya şahısların bulunup bulunmadığı öğrenilemezken, at arabası heykeli de hala yeni koşum takımlarına kavuşamadı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi