Odunpazarı Kaymakamı Bilgin oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı Kaymakamı Bilgin oldu
A
a

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yerinin değiştirildiği duyuruldu.

Sütiş Eskişehir
Bu kapsamda Sultanhisar’da yaklaşık 2 yıldır görev yapan Kaymakam Turgay Hakan Bilgin Odunpazarı Kaymakamlığına tayin oldu.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Yeni kararnameyle Sultanhisar’da yaklaşık 2 yıldır görev yapan Kaymakam Turgay Hakan Bilgin Eskişehir merkez ilçe Odunpazarı Kaymakamlığına tayin oldu.

Turgay Hakan Bilgin kimdir?

1975 yılında Ardahan ilinin Hanak ilçesinde doğdu. İlkokulu Ankara- Keçiörennuh Eskiyapan İlkokulunda, Ortaokulu Keçiören Lisesi Orta Kısmında, lise öğrenimini ise Ankara- Yıldırım Beyazıt Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümünde tamamladı. Yüksek Öğrenimini Ankara- Gazi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünde tamamlayan Bilgin, Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde, İşletme Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda İngilizce dil eğitimi aldı. İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği yurt dışı eğitimi kapsamında bir eğitim yılı süreyle İngiltere'nin Leciester Üniversitesinde eğitim gördü. İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğünün 1997 yılında açtığı sınavı kazanarak memuriyet hayatına başladı. Kaymakamlık Kursunu tamamlaması sonrasında 2004-2005 yılları arasında 19 ay süreyle Kırklareli ili Pınarhisar Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra, 2005-2007 yılları arasında Siirt ili Pervari Kaymakamı, 2007-2009 yılları arasında Sinop ili Durağan Kaymakamı, 2009-2012 yılları arasında Erzincan ili Tercan Kaymakamı, 2012-2017 yılları arasında Manisa İli Gördes Kaymakamı olarak görev yaptı. 2017 yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile Sultanhisar Kaymakamlığına atandı. Kaymakamımız, Türk İdareciler Derneği ve Türk İdareciler Vakfı üyesi olup, evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi