Odunpazarı festivale doyacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı festivale doyacak!
A
a

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan ve birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı, eşsiz sanat eserlerinin üretildiği ulusal ve uluslararası festivaller bu yıl da adından sıkça söz ettirecek

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediyesi bu yılda birbirinden eşsiz 5 adet ulusal, uluslararası festivale imza atacak. Bu festivallerden ilki Uluslararası Ahşap Heykel Festivali olurken, bu festivali Lületaşı Festivali, Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı ve Uluslararası Cam Festivali ve izleyecek. 
Odunpazarı Belediyesi, daha önce Wood is Good- Ağaç Güzeldir, Wood Hands-Ağaç Ellerde Yaşam Buluyor ve The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi sloganı ile gerçekleştirdiği Uluslararası Ahşap Heykel Festivali düzenleyecek. Birbirinden güzel ahşap eserlerin ortaya çıkacağı Uluslararası Ahşap Heykel Festivali 17 - 23 Haziran 2019 tarihleri arasında Tarihi Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleşecek. 
Odunpazarı Belediyesi, 2018 yılında festivallerine bir yenisini daha ekleyerek Beyaz altın olarak bilinen ‘Lületaşı’nın ulusal ve uluslararası mecrada tanınırlığını artırmak için Lületaşı Festivali düzenledi. ‘Lületaşı’nın ulusal ve uluslararası mecrada tanınırlığını artırmak amacıyla düzenlenen Lületaşı Festivali bu yıl 4 - 7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 
Odunpazarı Belediyesi’nin imza attığı bir diğer uluslararası etkinlik ise Şehrin Ateşi sloganı ile düzenlenen Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı. Bu sene 5’incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı 21-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında Tarihi Odunpazarı Meydanı’nda yapılacak. 
Odunpazarı Belediyesi 2019 yılındaki festivaller kapsamında son olarak Uluslararası Cam Festivali düzenleyecek. Uluslararası alanda ün yapmış cam sanatçıları ile Türk cam sanatçılarının katılacağı Uluslararası Cam Festivali, 25-29 Eylül 2019 tarihleri arasında Odunpazarı Sıcak Cam Atölyesinde gerçekleştirilecek. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi