Odunpazarı Belediyesi uyardı: Tehlike devam ediyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Odunpazarı Belediyesi uyardı: Tehlike devam ediyor...
A
a

Odunpazarı Belediyesi koronavirüs ile ilgili tehlikenin devam ettiği uyarısında bulunarak belediyenin dezenfeksiyon çalışmalarına ve sosyal mesafe denetimlerine devam ettiğini belirtti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamada dezenfeksiyon çalışmalarına ve sosyal mesafe denetimlerine devam edildiği belirtildi. Açıklamada, "Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptığı denetimlerde lokanta ve kahvehanelerin hijyen kurallarına uygunluğunu, koronavirüs tedbirlerinin alınıp alınmadığını ve masalar arasındaki sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ediyor. İş yerlerinde ateş ölçer ve dezenfektan bulundurulup bulundurulmadığını da kontrol eden Zabıta ekipleri, uymayan iş yerlerine kanuni işlem uyguluyor" denildi. 

"44 ton dezenfeksiyon solüsyonu kullanıldı"
Aile Sağlığı Merkezleri, kreş, anaokulu ve camilerde dezenfeksiyon çalışmalarının devam ettiğini söyleyn Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, bu güne kadar konsantre halde olmak üzere 44 ton dezenfeksiyon solüsyonu kullandıklarını belirtti. Yapılan açıklamada, “Odunpazarı Belediyesi olarak bizler, virüsün yayılmasını önleyici tedbirler alıyoruz. Koronavirüs tehlikesi ortadan kalkana kadar da 7/24 çalışmaya devam edeceğiz. Ancak vatandaşlarımızın da temkinli olması gerekiyor. Lütfen, eski alışkanlıklarımızdan vazgeçelim, artık bu virüs ile yaşamayı öğrenmemiz lazım” denildi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kabus 12 Temmuz 2020 10:52

Bir de huzur mahallesine bir çözüm bulunsa gun gelmesin ki hergun bir ev karantinaya alınmasın biz ne pazara ne markete ne çarşıya kapıdan dışarı çıkamıyoruz bir sokakta neredeyse 2 3ev karantinada huzur mahallesi huzursuz mahalle oldu maalesef toki yarim kaldi imar açılmadı virane evler çok fazla uyarıcı madde kullananlar kavga edenler bizim yerli insanlarımız imkanı olan evini bırakıp gitti Eskişehirin merkezine boyle bir mahalle yakışmıyor tüm yetkililerden mahallemiz icin acil destek bekliyoruz.Lutfen belediyemiz bizim yapacak birşeyimiz yok muhtarınız ilgilenecek ,muhtarımız benim imkânlarım kısıtlı biryere kadar demesinler sıkıldık artik o zaman sesimizi Cumhurbaşkanımıza devlet erkânlarına duyurmak istiyoruz .Çocuklarımızı şehrin merkezinde parka götüremiyorum evimize 2 dk mesafede park var 4 senedir gidemiyoruz neden mi parkın icinde yabancı uyruklu insanlar yattılar, gençler oturdu kalkmıyorlar zaten dün itibariyle de parkda karantinaya alındı çocuklarımızın arkadaşı yok acil

0 0 Cevap Yaz
Mustafa 12 Temmuz 2020 08:45

Vişnelik mahallesindeki ÇARPA’nın yasaklanması gereklidir. Çünkü; diğer şehirlerden gelen pazarcılar ve diğer mahallelerden gelen müşteriler mahallemizde 65+ yaşlı vatandaşlarımıza virüs bulaştırma riski çok yüksektir. Sağlık Bakanlığının Şehrimizdeki virüs dağılımı ve yoğunluğu haritasında açıkça görülmektedir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi