O kumbaralar açıldı, toplanan para...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç O kumbaralar açıldı, toplanan para...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın da bizzat katıldığı kumbara kampanyasının 1. etabındaki kumbaralar noter huzurunda açıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın da bizzat gelir toplamak için sokağa çıkarak katıldığı, bu sebeple de tartışma da yaratan kumbara kampanyasının 1. etabındaki kumbaralar noter huzurunda açıldı.
Eskişehir 5. Noteri huzurunda açılan kumbaralardan toplanan parayı Mehmet Şimşek açıkladı. Eskişehirspor'un kumbara kampanyasının 1. etabında açılan kumbaralardan 52 bin 407 TL ile birlikte 1 Milli Piyango bileti, bir kazı kazan ve bir de İddaa kuponu çıktı.
Mehmet Şimşek açıkladığı rakamın ardından kampanyaya katılan herkese teşekkür ederken, herkesin kesesine bereket ifadesini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 30 Temmuz 2019 10:26

İl müftüsüyle konuşun bi cumayı Eskişehirspor a yardım için versin bu da bi proje

0 1 Cevap Yaz
ömer 29 Temmuz 2019 07:28

Bu kumbaralar dönemlik olmasın şehrin muhtelif yerlerine hatta ilçelerine bile kalıcı kasalar koyulsun.BU kasalar yıl içinde birkaç kez açılarak paralar alınsın.Bu şekilde sürekli ve şehrin herkesimine ulaşılmış olur.

7 2 Cevap Yaz
t.m 29 Temmuz 2019 06:28

camilere turnike konulsun 2 lira cami 2 lira es es için

11 1 Cevap Yaz
Sezai Yaşar 28 Temmuz 2019 20:54

Yönetimler artık şunu kabul etmeli ki kimsenin bu takıma daha fazla verecek parası yok. Buna göre geniş tabanlı bir sempozyum planlanıp, tabanın da fikri alınarak hep birlikte bir karara varmalıyız. Amatöre gidip geri mi geleceğiz, isim mi değiştireceğiz? Her ne karar alınırsa. Ama artık para bulmaya enerji harcanmamalı. Sırf bunun için ona buna tavizler verilip, yalakalık yapılmamalı. Bu iş üçle beşle olmadı olmayacak. Zorlamanın bir anlamı yok. Daha çok batıyoruz eminim zorladıkça.

0 20 Cevap Yaz
ess 28 Temmuz 2019 19:34

patlıcan sisokko gelmedimi hala?

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi