Nuray Akçasoy da vahşete sessiz kalmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nuray Akçasoy da vahşete sessiz kalmadı!
A
a

İşkence edilerek patileri kesilen ve daha sonra ölen yavru köpek Türkiye'nin gündemine taşınmıştı. Nuray Akçasoy da bu vahşete tepki gösterdi

Sütiş Eskişehir
Sakarya'da yaşanan ve herkesin tüylerini diken diken eden vahşet Türkiye'yi ayağa kaldırdı.
Yüzevler bölgesinde, besleme alanındaki yavru köpeğin dört patisi bir cani tarafından kesilmişti. Sapanca'da veteriner müdahalesinin ardından talihsiz yavru İstanbul Hayvan Hastanesi'ne sevk edilmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Ancak yavru köpek burada yaşamını yitirmişti.
Ülkenin dört bir yanından yükselen tepki çığlıklarına CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Nuray Akçasoy da destek oldu ve sosyal medya hesabından paylaştığı görselin altında "HayvanaSiddetSuctur" etiketi ile birlikte şu ifadeleri kullandı:
"Hayvana karşı her türlü şiddedi lanetliyorum. Bunu yapanların cezalandırılması için çıkarılması gereken yasaları destekliyorum"

Katilinin bulunması için kampanyalar düzenleniyor
Vicdanımızı sızlatan korkunç olayın ardından talihsiz yavru yaşamını yitirirken, günahsız bir hayvanı bu hale getiren cani veya canilerin bulunabilmesi için de sosyal medya üzerinde farklı kampanyalar düzenleniyor.
Olayın ortaya çıkmasının ardından bölgede çalışan bir iş makinesi operatörü göz altına alınmış, vahşetin çim biçme makinesinden kaynaklanan kaza olduğu iddia edilmişti. Ancak Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu yaptığı açıklamada bu durumun kendisine pek inandırıcı gelmediğini belirtti.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi