NTV duyurdu: Dorukhan Toköz imzayı attı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç NTV duyurdu: Dorukhan Toköz imzayı attı...
A
a

Eskişehirspor’un genç oyuncusu Dorukhan Toköz Beşiktaş’la sözleşme imzaladığı haberi gündeme bomba gibi düştü. İddianın sahibi ise NTV'nin Beşiktaş muhabiri Övünç Özdem...

Sütiş Eskişehir

Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un orta saha oyuncusu Dorukhan Tokgöz transferinde sona geldi.

NTV’den Övünç Özdem’in haberine göre, Siyah beyazlılar, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken sözleşmesi biten Dorukhan'ın ismi büyük kulüplerle bir süredir geçiyordu.

Beşiktaş Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren Dorukhan için bonservis bedeli ödemeyecek.

Eskişehirspor altyapısında yetişen 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon forma giydiği 32 maçta 1 gol attı. Dorukhan Toköz defansif orta saha ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Dorukhan Toköz'ün devre arasında ismi Galatasaray ile sıkça anılmıştı. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 27 Mayıs 2018 13:39

bizim taraftar başkadır. bi iki övgü, bir iki pohpohlama, eminim ümit millinin teknik? adamı da gazlamıştır bunu. sonra kiralık. ne oldu? ilkonbirde ortasahamı bekliyorsun? 5 sene piş bakalım tff2.ligde sonra bakarız, olmadı satarız. gittiğin camia senin nereli olduğuna bakmıyor, skora bakıyor. unutma ilk hatanda tarık çamdal muamelesi göreceksin.

0 1 Cevap Yaz
Esesli 26 Mayıs 2018 22:49

O gitsin bu gitsin diyenler vardı çok güvendiğiniz eskisehirli, altyapıdan gelenlerde kulübe para kazandirmadan gidiyorlar hadi akamikoyu beğenmeyenler kim oynayacak takımda görelim bakalım antep gibi olmayız inşallah.

0 0 Cevap Yaz
Fahri 26 Mayıs 2018 12:48

Batan geminin malları.Kulüp sahipsiz.Bedavaya gidiyorlar.Yerine yönetim kurulu oynar.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi