Nişanlısından ayrılan polis canına kıydı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nişanlısından ayrılan polis canına kıydı
A
a

Bodrum’da olay yeri uzmanı olan polis memuru, nişanlısı ile tartıştıktan sonra kalbine bir el ateş edip intihar etti. Olay yerine gelen polis memurunun, mesai arkadaşları, tampon yaparak arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı. Polis otosu ile hastaneye götürülen polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Sütiş Eskişehir
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Biriminde görevli Sadık Abrek, konuşmak için bir süredir sorunları olduğu öğrenilen nişanlısının Eskiçeşme Mahallesi’ndeki evine gitti. Çift burada bir süre tartıştı. Tartışma sonrası kendi evine giden Abrek, Kalbine tek el ateş ederek intihar etti. 


Meslektaşları şoka girdi 

Bodrum’da çok sevilen bir isim olan Abrek nişanlısının oturduğu sokaktaki kendi evine gitti. Silahı kalbine dayayan Abrek’in kalbine bir el beylik silahı ile ateş etti. İntiharın ardından olay yerine gelen polis ekipleri karşıların da meslektaşlarını görünce şok oldu. Kalbine tampon yaparak meslektaşlarını hayatta tutmaya çalışan polis ekipleri yaklaşık 25 dakika ambulans bekledi. Abrek'in mesai arkadaşları, ambulansın gelmemesine isyan edip polis otosuyla hızla Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sadık Abrek, burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Devlet Hastanesinde Göğüs Kalp Damar Cerrahı ve Göğüs Cerrahı bulunmaması nedeniyle Özel Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne sevk edildi. Göğüs bölgesinden aldığı kurşun yaralanması nedeniyle kalp ve akciğerlerinden yaralanan ve çok kan kaybeden Abrek, burada acil ameliyata alındı. 

Göğüs Kalp Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Dama Cerrahı ve bir Genel Cerrahın katıldığı operasyonla kurtarılmaya çalışılan Sadık Abrek yaklaşık 6 saat ameliyatta kaldı. Doktorların tüm çabasına rağmen yaşama tutunamayarak akşam saatlerinde ameliyat masasında hayatını kaybetti. 

Sadık Abrek'in yaşamını kaybettiğini öğrenen meslektaşları ve yakınları hastane de gözyaşlarına boğuldu. 

Abrek’in cenazesi Muğla adli tıp kurumuna gönderildi. Otopsinin ardından sabah saatlerinde Abrek’in cenazesinin memleketi Konya’ya gideceği öğrenildi. 


"Gerekirse ölürüm senin için"

Sadık Abrek'in, nişanlısının kendisini affetmesi için sosyal medyadan "Gerekirse senin için ölürüm" diye biten paylaşımı dikkat çekti.


"Dostlarım.
Bir sana bakarım
Herkesden iyi bakarım diye bana olan sevgisini belirten hayat arkadaşımın,aşkım olan kadınımın sevgisini güvenini kendi yapmış olduğum hatalar zinciri sonucu kaybettim.
Şimdi sizlerin huzurunda
ONDAN BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLİYORUM
ONDAN BENİ AF ETMESİNİ
BENİ BAĞIŞLAMASINI
YENİDEN BANA VE AŞKIMIZA BİR ŞANS VERMESİNİ İSTİYORUM.
AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM.
Bana beni yeniden kazanmak için neler yapabilirsin yap bakalım demişti
Bende diyorumki
Sensiz yaşayamam demiştim bir gün ayrılırsak sana
Şimdi diyorum
GEREKİRSE ÖLÜRÜM SENİN İÇİN."

Gerekirse ölürüm senin için
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi