Nebi Hatipoğlu döneminde sıfırdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nebi Hatipoğlu döneminde sıfırdı!
A
a

Başkan Sinan Özeçoğlu, son 10 yıldır ödenmeyen vergi ve SSK borçlarını, dönemler halinde tespit ettirerek, eski yönetimlerin ödemesi için Vergi Dairesi Başkanlığına müracaat etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Hatipoğlu döneminde (2008) sıfır olan ve 2017 yılında 80 milyon TL’ye dayanan vergi borçları, af kapsamında yeniden yapılandırıldı. 11 Milyon TL olarak tahakkuk eden vergi borcu ve 3.5 milyon TL olan SSK borçları Özeçoğu yönetimini iyice köşeye sıkıştırdı.

Geçmiş yönetimler ödemedi
Eskişehirspor yönetimi biriken vergi ve SSK borçları ile ilgili olarak önemli bir karar aldı.  Yaklaşık 3 aydır devam eden bağımsız denetim şirketi incelemelerinin sona ererek netleşmesiyle birlikte, harekete geçen Eskişehirspor yönetimi, son 10 yılda eski yönetimlerin (Halil Ünal ve Mesut Hoşcan yönetimleri) ödemediği vergi ve SSK borçlarını dönemler halinde tespit ettirdi. 2008 yılında eski başkan Nebi Hatipoğlu tarafından sıfırlanan vergi ve SSK borçlarının, bu dönemden sonra 2017 yılına kadar ödenmediği için 80 milyon lirayı buldu.

Yeniden yapılandırıldı
2008 yılından sonra göreve gelen yönetimlerin ödemedi vergi borçlarının, vergi affından yararlanarak yeniden yapılandırıldığı ve şu anda borcun 11 milyon 40 TL olduğu öğrenildi. Diğer taraftan SSK borçlarının da yapılandırılmasının ardından, 3.5 milyon liraya düşen SSK borçlarını da taksitler halinde ödeyen mevcut yönetimin, göreve geldikten sonra 780 bin lira vergi borcu ödediği, kalan borçların ise, eski yönetimler tarafından ödenmesi için harekete geçtiği öğrenildi.

Tebligat yapılacak
Denetim şirketi incelemelerinin ardından 2008 yılından itibaren görev yapan eski başkan ve yönetimlerin, dönemlerine ait ödemedikleri vergi ve SSK borçlarını tespit eden yönetim, bu listeyi geçtiğimiz günlerde Vergi Dairesi Başkanlığına teslim etti. Alınan bilgilere göre son 10 yılda görev yapan eski başkan ve yöneticilere, dönemlerine ait vergi ve SSK borçları önümüzdeki günlerde geçmiş 10 yılda görev yapan eski başkan ve yöneticilerin ödemesi için tebligat yapılacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gelir vergisi 20 Ekim 2017 19:31

süprizzzzzzzzzzzzzzzz

0 0 Cevap Yaz
ercan 20 Ekim 2017 19:27

paralar nerde ne tarafa gitmiş

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi