Nazilli Belediyespor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nazilli Belediyespor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

TFF 2. Lig’de küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor, sezonun ilk yarısındaki son deplasmanında yarın Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm sorularınızın cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Ligde 4 maçtır kazanmayı unutan Eskişehirspor, kendini ateşe attı. Geçtiğimiz hafta sahasında Kırşehir Belediyespor’u ağırlayan ve rakibi ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı olan Es Es’in artık puan kaybına tahammülü kalmadı.
 
Nazilli Belediyespor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Kırmızı Şimşekler, ligin 17’nci haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00’de başlayacak.
 
Nazilli Belediyespor – Eskişehirspor maçını kim yönetecek?
TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 17’nci haftasında Pazar günü 13.00’te oynanacak Nazilli Belediyespor-Eskişehirspor maçında Feyzi Erdem Akbaş görev yapacak. İstanbul Bölgesi hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş’ın yardımcılıklarını Vedat Demir ve Emrah Akkaya yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Cansu Tiryaki olacak.
 
Nazilli Belediyespor – Eskişehirspor maçı hangi kanalda?
Eskişehirspor’un içerde-dışarda maçlarını canlı yayınlan ES TV, 12 Aralık Pazar günü oynanacak olan Nazilli BLD.-Eskişehirspor karşılaşmasını yine canlı yayınlayacak. Saat 13.00’de başlayacak olan mücadele Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Y.İ.K. Genel Sekreteri Tezcan Karakuş’un katkılarıyla ekranlara gelecek. ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’umuzun oynayacağı Nazilli Belediyespor maçını canlı olarak izleyicilerimizle buluşturacağız. Yayına destek olacak olan Tezcan Karakuş’a çok teşekkür ediyor ve Eskişehirspor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Nazilli inişli çıkışlı
Siyah Kırmızılı ekibin yarın konuk olacağı Nazilli Belediyespor ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Son oynadığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet olan Aydın temsilcisi 20 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Hafta içi Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Kadir Kal yaptığı açıklamada Es Es’i küçümsemeyeceklerini ve kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.
 
Nazilli’de iki ayrılık
Yarın Eskişehirspor’u sahasında ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor’da hafta içi iki ayrılık yaşandı. Siyah incilerde geçen sezon 3'üncü Lig'de şampiyon olan kadroda da yer alan sağ bek Tamer Arıcı'yla yollar ayrıldı. Ayrıca Siyah beyazlı ekip, sezon başında büyük umutlarla Sarıyer’den transfer edilen ancak bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen 33 yaşındaki İlyas Çakmak ile de yolların ayrıldığı öğrenildi.
 
Deplasman masrafları Baturaygil’den
Sezon başında yaklaşık iki ay başkansız kalan Eskişehirspor’da oluşturulan Divan Kurulu’nda yer alıp kulübün ayakta kalabilmesi için çabalayan Fatih Baturaygil, Es Es’e destek olmaya devam ediyor. Loca alıp, dosya kapat kampanyasına destek olan Baturaygil, Pazar günü deplasmanda oynanacak Nazilli Belediyespor maçının deplasman masraflarını üstlendi. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu hafta oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçı deplasman masraflarımızı üstlenerek kulübümüze destek veren geçmiş dönem Kulüp Başkan Yardımcımız Fatih Baturaygil’e camiamız adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi