Nadir Küpeli Kesikbaş'ı ağırladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nadir Küpeli Kesikbaş'ı ağırladı
A
a

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KESİKBAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB)  Yönetim Kurulu Başkanı Nadir KÜPELİ ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etti.

Sütiş Eskişehir
Başkan KESİKBAŞ’ın tebrikini kabul eden KÜPELİ, OSB olarak ESO ile birlikte süregelmiş bir birliktelikleri olduğunun ve iki kurumun yıllarca et ve tırnak gibi bir uyum içerisinde hareket ettiklerinin altını çizdi. Başkan KÜPELİ ayrıca ‘’Yeni oluşan konjonktürde, birlikte hareket etmek, sanayimiz ve Eskişehir için boynumuzun borcudur’’ dedi.

Başkan KÜPELİ, zamanın ve kaynakların tüm kurumlar için kıymetli olduğunu ve doğru kullanılmasını gerektiğinin önemini bir kez daha vurguladı. Sanayi Odasına seçim sonrasından bu yana vermiş olduğu desteği devam ettireceğini ifade eden KÜPELİ, ‘’ Ortak çalışma grubu ve istişare toplantıları düzenleyeceğiz’’ dedi.

Nadir Küpeli Kesikbaş'ı ağırladı

OSB ziyaretinde, kurumların dayanışmasının önemli olduğunu vurgulayan Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KESİKBAŞ ise, ESO ve OSB olarak ortak proje üretmek için desteğe hazır olduklarını ve kurumların aynı sorunlara enerji harcamaması gerektiğini belirterek ‘’Sorunları paylaşarak çözmek Eskişehir’e daha faydalı olacaktır’’ dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi