Nabi Hoca’yı kızdırdılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nabi Hoca’yı kızdırdılar
A
a

Atanamayan bir öğretmenin intiharı üzerine Meclis’te yaptığı konuşması çarpıtılan Nabi Avcı, “İntihar edenler gösteriş için intihar ettiler demedim. Benim söylediğim ortada. Bu tür olaylar medyada ve kamuya açık alanlarda bu şekilde konuşulmaz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Atanamayan öğretmenin intiharı üzerine Eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın Meclis’te yaptığı bir konuşmadaki sözleri bazı sosyal medya organlarında çarpıtılınca Avcı, açıklama yaptı. Avcı, şöyle konuştu:
“Benim söylediklerimi kulağıyla dinleyenler ve beyniyle değerlendirenler ne dediğimi anlamışlardır. Atanamayan öğretmenlerden intihar edenlerin hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. ‘İntihar edenler gösteriş için intihar ettiler’ demedim. Benim söylediğim şu; dünyanın her yerinde intihar olayları olabildiğince haberleştirilmez. Medya eğiti gereği haberleştirilmez. Haberleştirilmek zorundaysa da başkaları özendirecek, girişimleri teşvik edecek şekilde kullanmazlar. Siyasetçiler hele bunu hiç yapmazlar. Siyasetçiler özellikle mağdur durumda olan insanların duygularıyla oynayarak onlar üzeninden duygu sömürümü yaparak ve buna da intihar eden insanları katarak yapmazlar.”
 
Kimse laflarımızı çarpıtmaya kalkmasın
“Benim söylediğim geçen sene de Meclis gündeminde bu konu açıldığı zaman o zaman milletvekili olan Mehmet Haberal’dan rica ettim. Arkadaşlara bu konudaki etik kuralları bir kere daha hatırlatın diye... İntihar olayları böyle ulu orta konuşulmaz. Çünkü toplum özellikle gençler üzerinde ciddi olumsuz etkileri olur. Kimse laflarımızı çarpıtmaya kalkmasın. Söylediğimiz çok açık. Bu olaylar üzerinden belli b.ir grubu, belli bir meslek grubunu, belli bir yaş grubunu, belli bir cinsiyet grubunu potansiyel mağdurlar olarak göstermeye kalkarak kimse buradan siyasi rant elde etmeye kalkmasın. Bazı siyasetçilerin açıklamaları gördüm bununla ilgili çok ayıp. Yaptıkları çok ayıp. Benim söylediğim ortada. Bu tür olaylar medyada ve kamuya açık alanlarda bu şekilde konuşulmaz.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi