Nabi Avcı'dan Eskişehirspor'a destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nabi Avcı'dan Eskişehirspor'a destek
A
a

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile destek konusunda bir görüşme gerçekleştirdi. Avcı’nın destek vereceğini belirten Ünal, “Kadromuz 20 Temmuz’da hazır olacak” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Şehrin en önemli sorunu”
Nabi Avcı ile yaptıkları kritik görüşmenin ardından, transferdeki son durumu, hedefleri ve Eskişehirspor ile ilgili gündemi değerlendiren Başkan Ünal şunları söyledi; “Eskişehirspor’un içinde bulunduğu son durum hakkında Milletvekilimiz Sayın Avcı’ya bilgi verdik. Geçmişte olduğu gibi bugünde yanımızda. Kendisinden hep destek gördük.  Yeni sezon hedeflerimiz, şehrin beklentisini anlattık. Kendisi ‘Nereye gidersem bana hep Eskişehirspor’u soruyorlar. Eskişehirspor meselesi, şehrin en önemli sorunu. Üzerimize düşen sorumluluk neyse, daha önce olduğu gibi yine yapmaya hazırız’ dedi” ifadelerinde bulundu.
 
“Şehir bu konuda sessiz”
Avcı’ya teşekkür eden Ünal, “Bu sezon Es Es’in hedeflere ulaşması için ateşten gömleği yine giydik. Göreve gelirken, hedeflere ulaşma adına hep birlikte olmalıyız mesajını vermiştik. Taşın altına herkesin elini koyması gerekiyor. Bunun ilk adımını bakanımız Nabi Avcı ile attık. Bundan sonra da seçilmişler, atanmışlar, şehrin mülki amirleri, STK’ları ile hayata geçirmeliyiz. Şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak için çalışmalara başladık. Tabi ki bunların hepsi ekonomiye bağlı. Şuana kadar beklentilerimize cevap alamadık. Şehir bu konuda sessiz duruyor. Fakat biz hareketliyiz” dedi.
 
“Yeni bir kadro kuruyoruz”
Yenibir kadro kurmakta olduklarını belirten Ünal, “Genç oyunculardan oluşan bir takım var elimizde. Bu kadroyu tecrübeli isimler ile takviye edip, güçlü bir kadro kurmak için uğraşıyoruz. Transferde yoğun bir görüşme trafiği yaşıyoruz. Yeni sezonda ilk 11’de oynayabilecek 11 önemli ismi renklerimize bağlamak için uğraşıyoruz. Transfer görüşmeleri için şehre çağırdığımız bazı oyuncular var. Yarın (bugün) gelecekler. Anlaşmaya vardığımız taktirde imzalar atılacak. Transferde aceleci davranmayacağız. 20 Temmuz’a kadar herşeyi bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Kahraman 2 Temmuz 2018 14:20

Nabi hocanın ağzından destek sözü duydunuz mu? Hep Nabi hocanın ağzından birileri söylüyor. Sonra da hoca yalanlıyor.

1 5 Cevap Yaz
Dinçee 2 Temmuz 2018 13:22

Para mı verecek hocam

2 7 Cevap Yaz
es es li tepe 2 Temmuz 2018 13:06

yaparsa ak parti yapar gerisi boşş fiyasko laf kalabalığı

10 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi