Mxgp Of Turkey Ve Mxgp Of Afyon Yarışları Antrenman Turları İle Başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mxgp Of Turkey Ve Mxgp Of Afyon Yarışları Antrenman Turları İle Başladı
A
a

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde Gerçekleştirecek Olan Ve 86 Ülkede Canlı, 186 Ülkede İse Banttan Yayınlanacak Olan Mxgp Of Turkey Ve Mxgp Of Afyon Yarışları Sabah Saatlerinde Gerçekleştirilen Antrenmanlar İle Start Aldı. Yarışların Antrenman Turları Bile Nefesleri Kesti.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirecek olan ve 86 ülkede canlı, 186 ülkede ise banttan yayınlanacak olan MXGP OF TURKEY ve MXGP OF AFYON yarışları sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanlar ile start aldı. Yarışların antrenman turları bile nefesleri kesti.
4-8 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek MXGP OF TURKEY ve MXGP OF AFYON yarışları antrenman turları ile başladı. Antrenmanlarda bile sporcular kıyasıya yarışırken, pilotlar motorların üstlerinde tüm hünerlerini sergiledi. Çok sayıda kişinin izlediği antrenman turlarında, pilotlar zorlu parkurda gerçekleştirdikleri akrobatik hareketlerle katılımcılardan tam not aldı. Yarışlar öğlen saatlerinde gerçekleştirilecek olan WMX Sıralama, EMX Open 1. Yarış, WMX 1. Yarış, EMX Open 2. Yarış ve Ödül Töreni, WMX 2. Yarış ve Ödül Töreni programları ile devam edecek.
Öte yandan, yarışlar Cumhurbaşkanlığı himayesinde Afyonkarahisar Valiliği’nin destekleri ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) iş birliği ile gerçekleştiriliyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi