Müziğin yıldızları Eskişehir'de sahne aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müziğin yıldızları Eskişehir'de sahne aldı
A
a

Türk müziğinin yıldız isimleri Eskişehir'de bu yıl ilki gerçekleştirilen 'EskiFest'te bir araya gelirken, gençler doyasıya eğlendi. 

Sütiş Eskişehir
Bu yıl 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde ilki  gerçekleşen Eskişehir'in en yeni festivali ESKİFEST  müzikseverlere unutulmaz bir festival deneyimi yaşattı
Önceki gün sabahın ilk saatlerinde çadırlarını kurarak güne başlayan gençler, ilerleyen saatlerde  What da funk ile başlayan festivalde müziğin tadını çıkarmaya başladı. Karadeniz rock müziğin günümüzdeki en başarılı temsilcisi Niyazi Koyuncu alanı dolduran gençleri iyice ısındırırken, Pinhani solisti Sinan Kaynakçı ise sanatçının sahnesine konuk olarak 'Fadime' şarkısını birlikte seslendirdi. 

Sırasıyla Tuna Kiremitçi, yepyeni şarkıları 'Kendinden Usandırma'yı henüz yayınlayan Pinhani, muhteşem sahne show'u ile Hayko Cepkin yaklaşık 20.000 müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı. İlk gecenin finalini ise, Sultan'i Yegah teklisi ile beğeni kazanan kariyerilerinde 21 yılı geride bırakan Mor ve Ötesi yaptı.  Her yıl yüzbinlerce müzikseveri Türk rock müziğinin yıldızları ile buluşturan Milyon Yapım; yüzdeyüz müzik ve eğlence ile pazar akşamına dek Eskişehirlileri coşturmaya devam edecek.  ESKİFEST; Kral Pop Tv ile Milyon Tv Medya sponsorluklarıyla ve Redbull’un katkılarıyla düzenleniyor. 
 
Festivalin bugünkü ve yarınki programı şöyle: 
 
05 MAYIS CUMARTESİ
ATHENA
FERİDUN DÜZAĞAÇ
MANGA
VEGA
ADAMLAR
SENA ŞENER
SET
 
06 MAYIS PAZAR
TEOMAN
SELDA BAĞCAN & BOOM PAM
BÜYÜK EV ABLUKADA
EZHEL
UMUT KUZEY
PERA
PİİZ
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erdem 5 Mayıs 2018 20:38

Bi bu eksikti

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi