Mutluluk Kervanı Depremzedelerin Yanında

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mutluluk Kervanı Depremzedelerin Yanında
A
a

Akü, Afyonkarahisar Valiliği Koordinasyonunda Yürütülen Mutluluk Kervanı Projesi Kapsamında Depremden Etkilenerek Afyonkarahisar’Da İkamet Etmeye Başlayan Depremzedelere Destek Vermeye Devam Ediyor.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valiliği koordinasyonunda yürütülen Mutluluk Kervanı Projesi kapsamında depremden etkilenerek Afyonkarahisar’da ikamet etmeye başlayan depremzedelere destek vermeye devam ediyor.
Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda depremden etkilenerek Afyonkarahisar’daki öğrenci yurtlarında ikamet eden öğrencilere yönelik eğitsel destekler, ailelere yönelik psikososyal destekler veriliyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Psikoloji, Sosyoloji, Sosyal Hizmet, Çocuk Gelişimi Bölümleri ve İslami İlimler Fakültesi’nden gönüllü akademisyenlerden oluşan 35 kişilik ekip Tınaztepe ve Çiğiltepe yurtlarında psikososyal destek çalışmalarına devam ediyor. Hafta içi her gün 3’er kişilik ekipler her iki yurtta oda ziyaretleri, bireysel görüşmeler, tespit edilen ihtiyaçlar için gerekli takipleri gerçekleştiriyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi