Mustafa Topkaya'dan önemli açıklamalar geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Topkaya'dan önemli açıklamalar geldi!
A
a

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya, "Bugün bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başkan adayı belirlenecek ve ortak bir isim üzerinde fikir birliği sağlanacak" dedi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

ES TV'ye konuşan Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya, Osman Taş'ın istifası hakkında konuştu. Taş, "Düzenlenen kampanyalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Eskişehirspor’a destek vermeyenler benim gitmemi istiyorlarsa ben çekilmeye hazırım demişti. Dün de böyle söyledi. Yönetim kurulu üyelerine bıraktığını açıkladı. Konuştuk. Değerlendirdik. Yönetim kurulunun içerisinden yeni bir başkan çıkartabilirmiyize bakacağız. Bugün bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başkan adayı belirlenecek ve ortak bir isim üzerinde fikir birliği sağlanacak" dedi.  Topkaya, 7 milyon TL'ye ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, "Bu kulübe 7 milyon TL para lazım. Bu para Eskişehirspor’a ciddi bir nefes aldırır. 20 Ağustos tarihine kadar 350 bin avro ödeme yapmamız lazım. Mevcut kadroya 2 milyon lira ödeme yapılması gerekiyor. Kulüp lisansını 20 Eylülden önce almamız gerekiyor. Bu lisansı almazsak -3 cezası gelir. Bu imzaları toplarken de ödemeler gerekebilir" şeklinde konuştu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Alper özçamur 3 Ağustos 2019 10:04

İlk önce Eskişehir nsk basket, sonrasında SELKASPOR şimdi de sıra Eskişehirspor a mı geldi? Eskişehir halkının gençlerimizin spor a olan hevesini Bir şekilde bitirdiler üzülerek kocaman bir YAZIK Bırakıyorum,Tabi üzerine alınan varsa..

0 1 Cevap Yaz
2626 2 Ağustos 2019 18:17

Aranızdan bir başkan çıkarın.Hatta bir lidere ihtiyaç var.Böyle zamanlarda ..Para kendisi gelmez..Taraftarın vereceği para bellidir.Esas itibarıyla bu işi şehrin ileri gelenleri ile çözülür.Milletvekilleri,atanmış müdürler,amirler ,sanayiciler,oda başkanları,belediye başkanları ,bunları bir araya getirebilecek bir yetenek lazım. Koskoca şehir 8-10 milyonu istenirse 1 saatte tedarik eder.ve Borç çok bazı klupler yapılandırdı. EsEs neden bankalar birliği ile anlaşmıyor.Sadece süper ligde oynayan değil bütün kluplar faydalanamıyor mu.

1 4 Cevap Yaz
pompeo 2 Ağustos 2019 18:01

hani kulübe zarar verenlar aciklaniyordu ? susmaya devam ...

0 4 Cevap Yaz
ess 2 Ağustos 2019 18:00

bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde, diriler tellal iken, akrabaları berber iken, sen transfer açtırmış başkanı istifaya davet ederken...

0 6 Cevap Yaz
Altan 2 Ağustos 2019 17:16

Mustafa bey, 2. Başkan olarak önemli bir konuda önce söz verdi, sonra sözünden döndü. Söz, yerine getirilecekse verilmeli...

1 5 Cevap Yaz
Hayati 2 Ağustos 2019 16:48

Başkanlık Mustafa Bey'e yakışır...Eğer birlik beraberlik sağlanırsa başarılı olur.Öncelikle EsEs'e idari sistem gerekiyor.Yani değişmez kurallar olmalı.Her gelen istediğini değil klubun menfaatlerine göre hareket edecek kısıtlayıcı tedbirler.Her gelen yönetim hesabını vermeden gitmemeli.

2 9 Cevap Yaz
ES-Es 26-13 ( odunpazarlı ) 2 Ağustos 2019 16:37

26 saatte 26000 forma kampanyasına katılanlar 26 - 50 - 100 -1000 - 5000 adet ile katılmışlardı. demekki herkes bedavaya reklam yaptırmış satılan forma sayısı 10.000 bile olmamış yazık çok yazık biz taraftar olarak canı gönülden 1-2-5 forma olmaya çalıştık ve aldıkta ama bu şehrin ekmeğini yiyenler o akşam Reklamlarını yaptılar

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi