Mustafa Özer'in açıklaması deprem etkisi yarattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Özer'in açıklaması deprem etkisi yarattı!
A
a

Eskişehirspor’un teknik direktörü Mustafa Özer, önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor’un teknik direktörü Mustafa Özer, önceki gün 1-0 mağlup oldukları BB Erzurumspor’dan bazı futbolcuların kendilerini Adana Demirspor’dan teşvik primi almakla suçladığını söyledi.

Spor Arena'da yer alan habere göre, Özer, şu iddialarda bulundu: “Maçtan önce sahayı kontrol etmeye çıktığımızda Erzurumspor’dan İbrahim Akdağ ve Mehmet Murat Uçar, takım kaptanımız Sezgin Coşkun’un yanına gelip, Adana Demirspor’dan teşvik primi aldığımızı söylemiş. Sezgin ‘Teşvik falan almadık’ cevabını verince de ‘O zaman kulübünüz almıştır’ demişler. Sezgin bunun üzerine, ‘Öyle bir şey yok. Eğer prim alsak 16 saatlik yolu otobüsle mi gelirdik? Bu yolun bir de dönüşü var’ demiş.

Mehmet Özdilek'e gidip anlattım
Sezgin daha sonra bu konuşmayı gelip bana anlattı. Ben de Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’in yanına gidip, ‘Hocam, böyle bir duyum var. Ben, ne 13 yıllık futbolculuk hayatımda ne de 17 yıldır yaptığım teknik direktörlükte böyle çirkin bir olaya karıştım. Ne bize ne Eskişehirspor’a kimseden teşvik primi teklifi gelmedi. Bunlar çok üzücü iddialar’ dedim. Erzurumspor camiasına en ufak bir lafım yok. Başkanları, yöneticileri ve teknik heyeti bizi en iyi şekilde ağırladı ancak Mehmet Murat Uçar ve İbrahim Akdağ’ın bu sözleri bizi zan altında bıraktı ve çok üzdü. Bu iki futbolcunun özür dilemesini bekliyorum.”

Borçları nedeniye 15 puanı silindi
Geçmişte forma giyen futbolcularına olan borçları nedeniyle 15 puanı silinen ve 11 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor’un son durumunu da anlatan Özer, “Bu sezon iki defa kadro değiştirdik. Sezona başlayan kadrodan birçok oyuncu devre arasında takımı yarı yolda bırakıp gitti. Altyapıdan takviye yapıp yeni bir kadro kurduk. Erzurumspor maçına da 8 as futbolcudan yoksun çıktık. 8 oyuncunun 4’ü cezalı, 2’si sakat, 1’i askere gitti, diğeri de maça gelmedi. 28.5 olan yaş ortalaması 19.7’ye düştü. 2003-2004 doğumlu oyuncularla sahaya çıkıyoruz. Buna rağmen oyuncularım aslanlar gibi mücadele etti, Erzurum’a 90+3’te yediğimiz golle yenildik” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çağlar 23 Haziran 2020 11:16

Hala bir özür duymadık. Gerçi bu saatten sonra özür dileseler ne olur dilemeseler ne olur? Elbet yolları bir gün eskişehirspor ile kesişecekdir o gün hatırlarlar yanlışlarını. Birde şu gerçek var puan silmeler ve mali durum yalnızlığımızı ortaya koyuyor. Eğer bir şeyler düzelmeyecek ise yeni takım kuralım.

0 5 Cevap Yaz
Eses26 23 Haziran 2020 08:49

Hoca şunu oncelike bil. Kimse esesi yariyolda bırakıp gitmedi. Yönetimin beceriksizligi ve tutarsızlığı yüzünden parasızlıktan topçular alacaklarina karşılık gönderildi. Bu konuda eski topculara çamur atıp gündem degistirme. Sen antrenorsun. Belki zamanı gelecek o topculardan birkaciyla aynı çatı altında olacaksin. ikincisi kaptan sezgin sonuna kadar haklı. Asla EsEs arması tasiyan her futbolcu ne teşvik alır ne maç satar. Terinin son damlasına kadar formasini sahada islatir. Siz ve yönetim topculara okadar yol eziyeti cektirin. Uçak bileti alacak Paraniz ve gücünüz olmasin. Sonra çıkın basın karsisina demegoji yapın . Yazık cok yazık EsEs kimlerin eline kaldı.....

1 4 Cevap Yaz
EsEs 22 Haziran 2020 15:59

Sezgin kaptan...her zaman söylediğimiz gibi ..adamsın..adam.

0 7 Cevap Yaz
Hasan 22 Haziran 2020 15:57

Erzurumsporlu bazı oyuncular beklenti içine mi girmiş. Çıkıp oynayacaklar.Niye başka yönlere çekiyorlar.Her yenemediğin takım teşvik mi almış oluyor.Kolayca gel bize gol atın mı diyecektik.Yazık spor anlayışınıza..

0 6 Cevap Yaz
Hakan 22 Haziran 2020 15:54

Murat Uçar Eskişehir'in ekmeğini yedi.Giderken haksızlık yapıldı diye üzülmüştük ..demek ki hak etmiş.

0 13 Cevap Yaz
Ccc 22 Haziran 2020 13:23

Hocamızın ağzına sağlık. Demekki erzurumspor kulübü haltlari yiyiyor es es e pislik atıyor yanli federasyon gereğini yapsın es-es e kimse pislik atamaz.

0 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi