Mustafa Özer'den önemli açıklamalar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Özer'den önemli açıklamalar!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer gündemi değerlendirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Mustafa Özer, "şartlar ne olursa olsun buradayız, Eskişehirspor aşkımız devam ediyor. İşimiz kolay değil ama bunu başaracağız” dedi.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Özer, Antalya kampını değerlendirdi. Özer, “Biz hep birlikte Eskişehirspor'u ligde tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Antalya'da bir kamp yaptık. 10 günde 16 antrenman ve 4 hazırlık maçı yaptık. Biz 33 futbolcuyla sakatlık vermeden Eskişehir'e döndük. Hazırlık maçlarında sporcularımızın hepsine süre verdik. Keçiören'i kamp öncesinde inceledik. Elimizde genç bir kadro var. Alt yapılardan da 9 oyuncumuz a takımı alıp geleceği kurtarmaya çalışıyoruz. Kimsenin gözü arkada kalmasın. İkinci bizi çok zorlu maçlar bekliyor. Telafisi olmayan maçlar bu maçlar. Bizim en büyük silahımız genç olmamız. İnşallah stadımız ikinci yarıya yetişir. Şartlar ne olursa olsun buradayız, Eskişehirspor aşkımız devam ediyor. İşimiz kolay değil ama bunu başaracağız” diye konuştu.

“İkinci yarı ligde kalmak istiyorsak 30 puan almamız lazım”

Siyah kırmızılıların Teknik Direktörü Mustafa Özer, devre arası transfer döneminde takımdan ayrılan oyuncuların yerlerini genç futbolcular ile doldurmaya çalıştıklarını ifade etti. Ekibiyle birlikte çok çalıştıklarını aktaran Özer, ligin ikinci yarısında en az 30 puan almaları gerektiğinin altını çizerek, “Gönül isterdi ki diğer oyuncular da aramızda olsun ama artık yapacak bir şey yok. Keçiören ligin en az gol yiyen en az da gol atan takımı. Biz yüreğimizle armamız için mücadele edeceğiz. İkinci yarı ligde kalmak istiyorsak 29-30 puan almamız lazım. Ben profesyonel oyuncuların yerinde olsam Eskişehir'e zor durumda bırakmazdım. Umutlu olalım, çocuklarımıza destek olalım. Şu an da 3-4 tane net olarak Avrupa da oynayabilecek oyuncumuz var. Amacımız Eskişehirspor'a para kazandıracak oyuncular yetiştirmek. Stoperlerde Erdal ve Berkay gitti. O mevkide sıkıntımız var ama biz Mevlüt ve Furkan ile çözüm oluşturduk. Kadro genişliğimiz yok. En çok gol atan Jesse, Milinkovic, Sissoko ve Emre gitmiş. Bu isimler takımın en fazla gol atanları. Takım oyununu oynarsak başarılı oluruz. Her mevkiden gol bekliyoruz. Biz Adanaspor maçını burada oynamak istiyoruz. En büyük gücümüz taraftarlarımız. Oyuncularımız genç olmalarına rağmen istekliler. Oyuncularımızla iyi bir iletişim kurduk. Elimizi taşın altına değil gövdemizi koyduk. Biz tesislerde 11-12 saat mesai harcıyoruz. Kulübe geldiğimden beri kâbuslarla uyanıyorum çünkü sorumluluğumuz çok fazla” şeklinde konuştu.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 16 Ocak 2020 13:59

Bu hafta maçımızı yönetecek hakem yine Trabzon bölgesinden.Bu bölgeden hakemlerle hep sıkıntı yaşanıyor.Hep aleyhimize sonuçlar çıkıyor. Başka hakem yok mu mhk..Yetti artık

0 1 Cevap Yaz
Uğur 16 Ocak 2020 13:54

Yönetim çık bir açıklama yap..Oyuncular gitti.Küme düşmeyi kabullendiniz de gitmelerine izin mi verdiniz. Eğer elimizde tutamadık diyorsanız..en azından 2-3 tecrübeli iş yapacak oyuncuyu da tutamayacak kadar çaresizmisiniz.

0 1 Cevap Yaz
Oğuz 16 Ocak 2020 13:49

Hocam gayretine inancına azmine katılıyoruz.İnşallah düşmeyiz...Sonuna kadar mücadele..Ancak bir de gerçekler var...Topla en az 30 puan yani 10 galibiyeti bu gençler alabilir mi.Takımın defansı zayıftı.Şimdi her gölge zayıfladı. İnşallah düşündüklerimizin tam tersine olur Yeniler yani gençler le belki de güçleniriz..taş gibi zıpkın gibi bir takım çıkar...

0 1 Cevap Yaz
Es es 16 Ocak 2020 00:14

Yönetim madem futbolcuları tutamayacaktın, ne diye başkan oldun. Sen olmasanda gençler zaten duracaktır. Kimse hayel satmasın.

0 2 Cevap Yaz
bilek26 15 Ocak 2020 18:30

kabus görüyorsan burada ne işin var, sen de yönetimde istifa.

0 1 Cevap Yaz
Eses 15 Ocak 2020 18:28

Sen anlatdıklarına kendin inanıyormusun yoksa hayallerin güzel

0 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 15 Ocak 2020 17:55

Sen baskanin torpilisin senin bu zamana kadar çalıştırdığı n emanet aldigin büyük klüp hangisi ve toplam çalıştırma süren nedir takımları bence diriyi kursa gönderin lisans çıksın oda hoca olsun herşey süper olsun.

1 1 Cevap Yaz
EseseskikikieskieskiEs 15 Ocak 2020 17:39

Hoca hayal satma sakın geçti ODUNPAZARI sür eşeği KAYSERİ'ye artık bu genç kadro bir kere 30 puanı almaya kaldıramaz.Madem Aktifbank denen tefeciye 10,15 Milyon TL borç kaldı o zaman bu sene mayısa kadar neden As kadro tutulmadı.Ligde kalmamızın mümkün olmadığını belirtmek ister,hayal satmamanızı rica ederim.😡😡😡😡😡

0 3 Cevap Yaz
Daima eses 15 Ocak 2020 15:40

Insallah ligde kaliriz. Haydi es es im sahlanma vakti.

4 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi