Mustafa Özer: Zor deplasman bizi bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Özer: Zor deplasman bizi bekliyor
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer Erzurumspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerini zor bir deplasmanın beklediğini söyleyen Özer, “Zorlu bir yolculuğun ardından zorlu bir deplasmanın beklediğini biliyoruz. Sahada kendi çocuklarımızla olacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Yolculuk yorucu olacak
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Mustafa Özer, Erzurumspor maçıyla ilgili olarak “Uzun bir aranın ardından Erzurumspor maçıyla sahaya yeniden çıkacağız. Erzurumspor’un başarılı bir takım olduğu gerçek. Erzurum’a pandemi nedeniyle uçuş programları değiştiği ve bizim maç programımıza uymadığı için otobüsle gideceğiz. Bizi zorlu bir yolculuğun ardından zorlu bir deplasmanın beklediğini biliyoruz” dedi.

Avantaja çevireceğiz
“Biz her zamanki gibi kendi çocuklarımızla elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” diyen Özer, “Avrupa genç oyuncuları sahaya sürmek için bu kadar çaba harcarken bizim ülkemizde maalesef alışılagelmiş bir düzen var. Biz maddi kaynaklı problemlerimizi avantaja çevirerek kendi çocuklarımızla sahada olacağız. Şimdi oynayan bu çocuklarımız ileride altın jenerasyon olarak verdikleri mücadeleyle anılacaklar” ifadelerine yer verdi.

Eksikler bir hayli fazla
Sakat ve cezalı oyuncularımızla ilgili olarak ise Özer; “Ligde son oynadığımız Adana Demirspor maçında gördükleri kartlarla Alperen, Ekrem ve Cemali cezalı duruma düşmüşlerdi. Bunun dışında oyuncumuz Feyzi’yi de askere uğurladık. Selman ve Metehan’ın ise bu hafta bir sakatlığı oldu ve bu hafta o da forma giyemeyecek. Bu oyuncularımızın yerine kendilerini ispatlamak için sahada mücadele edecek çocuklarımız var. Biz son güne kadar elimizdeki kadroyla, elimizden gelenin fazlasını sahada göstereceğiz” açıklamalarında bulundu
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses2626 20 Haziran 2020 17:40

Mustafa Hoca, Yönetim ve siz topçuları elinizde tutsaydınız konumumuz daha farklı olurdu. Yönetimde sende takımın ligde kalmayacağına daha ilk günden inandınız ve küçülme, yeniden yapılanma (nasıl olacaksa) para yok diye takımı dağıttınız. Gençlerle şansına alınan birkaç maç ayaklarınızı yerden kesti. Birden Piranalar oldunuz fakat piranalar ne hikmetse lepitese dönüştü. Gelecek yıl onları da bulamayacaksınız.Amacınız takımı ligde tutmak değil takımı düşürerek 2. ligde 3.ligde parasız devam etmek gelenden gidenden mağlubiyet almaktı. Böylece parasızlıktan sizde yönetimde görevde kalacaktınız. sanki Eskişehirspor babanızın takımıydı. Birlikte başardınız.Şimdide yok öyle yok böyle laga luga yapıyorsunuz.İnanın giden topçulardan birkaçı elimizde olsaydı takım düşme hattının üzerinde olacaktı. Tabiki bu arada yönetimin para bulamayıp bofinden gelen puan silme cezasını engelleyememesi her şeye tuz biber ekti. Şimdi Taraftar olarak bu söylemlere bizim karnımız tok...

0 1 Cevap Yaz
Alper eses 20 Haziran 2020 01:33

5 yeriz

0 0 Cevap Yaz
Hakan 19 Haziran 2020 21:51

Çok gollü maç olur. Goller EsEs i batıran Eski başkan ve yöneticilere gelsin.

0 0 Cevap Yaz
eses_lee 19 Haziran 2020 16:17

gol atamadan gelir en az 4 tane de yeriz

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi