Ahmet Ataç 15 02 2024

Mustafa Özer: Oyuncuların çabasından memnunum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Özer: Oyuncuların çabasından memnunum
A
a

Teknik direktörü Mustafa Özer, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, kampa katılan oyuncuların istek, azim ve çabasından memnun olduğunu söyledi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Eskişehirspor Teknik direktörü Mustafa Özer, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, kampa katılan oyuncuların istek, azim ve çabasından memnun olduğunu söyledi.

Hazırlıklarının yoğun bir tempoda devam ettiğini belirten Özer, şöyle konuştu:

"Kondisyon anlamında özellikle genç oyuncularımıza yükleme yapıyoruz. Fizik, teknik ve taktik çalışıyoruz. Ayrı ayrı olan yetenekleri bu kamp döneminde bir araya getirip ortaya bir denge, bir sistem çıkarma amacındayız. Kamp başında kalecimiz Alp ve kaptanımız Sezgin talihsiz birer sakatlık geçirdiler. Önceliğimiz her zaman oyuncularımızın sağlığı. Başka bir sakatlık olmadan kamp sürecini tamamlamak tek temennimiz. Ayrıca Kıvanç'ın da takıma katılmasıyla hepimiz moral bulduk. Geçtiğimiz sene oluşturduğumuz kadroyu tutmak, genç oyuncularımıza örnek olabilecek yetenek ve karakterde oyuncularımızın bizimle olması çok kıymetli."

Özer, 24 Ağustos'ta Gaziantep FK ile hazırlık maçında karşılaşacaklarını aktardı. Bu maçın, eksikliklerini daha net değerlendirebilmeleri bakımından önemli olduğunu anlatan Mustafa Özer, "27 Ağustos'ta yapacağımız antrenmandan sonra 2 gün izin vereceğiz. 30 Ağustos'ta yeniden toplanıp hazırlıklarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 25 Ağustos 2020 15:01

hoca ara verdikten sonra hocayı gönderin 30 AĞUSTOS ta başka hoca bulun yoksa 3 maç sonra otomatik kendisi gidecek iş işten geçecek...

0 2 Cevap Yaz
es 25 Ağustos 2020 14:57

hocam U 19 ligi oynamayacağız haberin olsun bilmiyorsan hatırlatayım dedim...

0 2 Cevap Yaz
Eses 23 Ağustos 2020 07:47

Hoca o zaman sezon sonunakadar asla şikayet etmiceksin

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi