Mustafa Özer: Onurumuzla lige veda edeceğiz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Özer: Onurumuzla lige veda edeceğiz!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer liglerin tekrar başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özer, “Artık yapacak bir şey yok. Biz de hazırlıklarımıza başlayacağız ve kalan 6 maçı onurumuzla tamamlayacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Yapacak bir şey yok
Türkiye Futbol Federasyonunun, Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligleri 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı almasının ardından, spor servisimize açıklama yapan Teknik direktör Mustafa Özer, “Son iki aydır önemli olan insan sağlığı denmesine rağmen, TFF devam kararı aldı. Yapacak bir şey yok, bizlerde alınan karar doğrultusunda kalan maçların tamamlanması için hazırlıklara başlayacağız” dedi.

Riskli olacak
Özer, “Haziran ayında salgının durumu ne olur bilmiyoruz ama, pazartesi gününden itibaren ülkenin içinde bulunduğu şartlara rağmen, tesislerimizde bir araya gelerek antrenmanlara başlayacağız. Futbola dönüş öneri protokolü hazırlandı ve bunu incelediğimizde, sosyal mesafenin uygulanması mümkün değil.  Riski en aza indirmek için kulüp doktorumuz Barış Kurtgöz’ün program ve aldıracağı önlemler ile hazırlık dönemini atlatacağız” dedi.

Lige veda edeceğiz
Son olarak Teknik Direktör Mustafa Özer şu ifadelere yer verdi; “Dediğim gibi yapacak bir şey yok. Karar alındı ve buna göre ligde kalan 6 maçımızı tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Alınan cezalar ve kalan maçlara baktığımızda, 1. Ligde son 6 maçımız var. Bunları onurumuzla oynayıp, lige veda edeceğiz” dedi.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet ali sarıhan 19 Mayıs 2020 00:38

Zihniyet bozuk olunca bu takım düşer tabii

0 0 Cevap Yaz
Mehmet ali sarıhan 19 Mayıs 2020 00:37

Selamünaleyküm yazık oldu EsEs e öncekiler yedi paraları yaptılar borçları olacağı buydu olan vefalı taraftara oldu ytakımı bu hale getirenlernasıl hesap verecek vijfanların da bakalım heriflerde vijdan olsa böyle yapmazlar zatem tatar mustafa ne yapsın.

0 0 Cevap Yaz
eses 9 Mayıs 2020 18:47

hoca sen ve başkanını al kaybol bu takıma hiç birşey vermediniz acemice düşürdünüz. Biraz onurunuz varsa gidersiniz.

0 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 9 Mayıs 2020 05:03

Harbiden çok onurlu düştün hocam imzalarken böle demiyodun sole olacak böle olacak tatar Mustafa noldu pirena noldu arkadaş sen kendi şirketini yönet bırak Eskişehirspor yönetmeye gerçi bu saatten sonra ha Mustafa ha Ahmet ha Mehmet hesap sorsaydin Tatar Mustafa geçmiş yönetimden üst bast etmeseydin başkan olcam diye herşeyi sen taraftar değilsin baskansin taraftar olsaydın eski yönetimden hesap sorardin. Hani büyük destek vardı nerde abi destek sende bize şekil yaptinya başkan olcam ayağına bu saatten sonra herşey boş..

1 6 Cevap Yaz
Esesliiii 8 Mayıs 2020 19:56

El birliği içinde onurunuzla takimi 3. Lige dusurdiniz. Tebrik ederiz. Hiç bir baskana ve hocaya nasip olmayan bu durum bu yönetime ve size nasıp oldu. Yazık çok yazık. Esese yapılan en büyüük kotuluk. Beceriksiz yönetim. Siz elinizdeki tecrubeli topculari göndermekle ve yandaslarinizi kulübe doldurmak için eski calisanlari göndermek dışında hangi icrati yaptınız. Yazikkkkk

0 8 Cevap Yaz
Nicola 8 Mayıs 2020 15:36

Bravo!

0 9 Cevap Yaz
Es sliiiiii 8 Mayıs 2020 14:06

Vah hocam vah. Evdeki hesap çarşıya uymadı galiba. Bu isi beceremedin. TFF den umut beklediniz yönetimle beraber. Ligler tescil edilmeyincede hesaplarınız alt üst oldu. Sonrada bombardımana tuttunuz federasyonu. Sahada kazanamayinca masa başında kazanmayı denediniz. Siz hiç bir zaman EsEs için yetersiz olduğunuzu kabul etmediniz. EsEs çalıştırmak size 1-2 beden büyük geldim EsEs staj yapma yeri degildi. Aile dostum diye tatar sizi takımın başına getirdi. Ne oldu birlikte kamyonu devirdiniz. Oysaki topçular elinizde olsaydı iyi kotu ligde kalırdık. Bizim Boludan Osmanlı'dan Adana'dan diğer takımlardan ne eksiğimiz var. Aksine fazlamiz vardı. Çünkü Elinde İnan takım olacaktı. Ama siz ne yaptınız takımı antre edeceğiniz yerde. Geçmişten geçmiş yönetimlerden bahsettiniz. Hoca ancak sahada konusmali. Sende baskanda EsEs için yetersizsiniz. Bunu takımı düşürmekle ispat ettiniz. İkinizde istifa edin. Beceriksiz bir başkan ve yetersiz bir hoca. Tencere yuvarlanmış kapagini bulmuş misali

3 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi