Mustafa Özer: Kamptan memnunum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Özer: Kamptan memnunum
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer ilk etap kampının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Özer ilk etap kampının verimli geçtiğini söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer yaptığı açıklamada, “Kondisyon ve dayanıklılık ağırlıklı çalıştığımız bir ilk etap geçirdik. Oyuncularımız hem bireysel hem de takım olarak çalışmalar yaptı. 19 oyuncu ve 3 kaleciyle başlayan antrenmanlarımıza daha sonra altyapıdan çocuklarımız da katıldı. U19 Takımından beğendiğimiz 4-5 oyuncu daha var. Onları da zamanla antrenmanlarımıza alarak takıma adapte etmeye çalışacağız” dedi.

Güçlü bir rakiple oynadık
Gaziantep ile hazırlık maçı ile ilgili konuşan Özer, “Bizim için skor değil, eksiklerimizi görmek önemliydi. Çok güçlü bir rakiple karşılaştık. İlk yarıda sahada kafa kafaya giden bir oyun vardı. İkinci yarıda altyapıdan yeni gelen oyuncularımızı denedik. Bu onların hem bireysel performanslarını, hem de takımla uyumlarını görmemiz adına bizim için önemliydi.  Pozisyon hatası olan oyuncularımızın tek tek analizlerini yapıp, onlarla beraber bu eksiklerine özel olarak çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Artık maç yapmak zor
Özer bundan sonra hazırlık maçı yapmanın zor olacağını belirtirken, “Bunun dışında yaptığımız yüklemeyle 90 dakikayı bu performansla bitirmeleri de umut verici. Daha sonra herhangi bir hazırlık maçı yapabileceğimizi sanmıyorum. Covid testleri olarak TFF’den bu maçla ilgili izin almıştık, ancak şimdi yasak geldi” açıklamalarında bulundu.

Her türlü olanak sağlanmıştı
Son olarak Özer; “İlk etap kamp sürecinin tamamında darbeye bağlı sakatlık hariç her hangi bir olumsuz durum yaşamamamız bizim için sevindirici. Kıvanç da son olarak takımımıza döndü ve antrenman eksiklerini gidermek adına İrem hocamızla bireysel idmanlarını sürdürüyor. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var, bu eksikleri de yine kendi içimizde yapacağımız takviyelerle kapatacağız.  Bunun dışında kamp genel olarak bizim için oldukça verimliydi. Şehir dışına gitmedik ama bizim için Tesislerimizde her türlü olanak sağlanmıştı. Bunun için Yönetim Kurulumuza tekrar teşekkür ediyoruz. 30 Ağustos akşamı toplanarak, tekrar günde çift antrenmanla hazırlıklarımızı maç haftasına kadar sürdüreceğiz. Daha çok teknik, taktik, duran top, yan top ve savunma ağırlıklı çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses1 28 Ağustos 2020 16:44

Yurü git takım yok sen hikaye okuyorsun. Sen gazetenin yazarımısın her gün sen arkadaş.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi