Mustafa Akgören yeni projeyi açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören yeni projeyi açıkladı
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, kulübe maddi destek sağlamak için hazırlanan “Vefakar Taraftar Kartı” projesinin yakın zamanda başlayacağını belirtti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Olağan Mali Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Mustafa Akgören, taraftarların maddi desteklerini sağlamak için yeni bir projeye başlayacaklarını söyledi.” Vefakar Taraftar Kartı”adı verilen projeye göre, karta sahip olan kişiler iş birliği yapılan bazı firmalardan indirimli bir şekilde alışveriş ve diğer ticareti faaliyetleri gerçekleştirebilecek. Kart fiyatının 500 lira olacağını belirten Başkan Akgören, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Taraftar kartının karşılığını bulmasını istiyoruz. Kartı alan insanların kulübümüze verdikleri desteğin karşılığını almasını istiyoruz. Mesela sağlık sponsorumuz, taraftar kartına sahip olan kişilere yüzde 20 veya 25 oranında indirim yapacağını belirtti. Bunun gibi firmaları çoğaltacağız. Bu kartı alan arkadaşlarımız, Eskişehir’de bulunan birçok firmadan yüzde 10 ile 25 arasında indirim alabilecek. Bu sayede Eskişehirspor’u seven insanların bu kart sahibi olmasını hedefliyoruz. İlk etapta bu kartın 10 bin veya 50 bin arasında olmasını bekliyoruz. Bu kartın 500 lira olmasına karar verdik. Bu kartı alan arkadaşlarımız hem Eskişehirspor’a yardım yapacak hem de yapmış olduğu bu yardımın karşılığını ticaret veya alışveriş yaparken fazlasıyla alacağını düşünüyoruz. Eskişehirspor camiasının, belediye, valilik, oda başkanlarının ve STK’ların bu işe omuz atmasını önemle rica ediyoruz. Bu şehrin önemli isimlerini tek bir masada toplarsak Eskişehirspor’un sorunlarının büyük bir kısmını çözebileceğimize inanıyorum. Ben Eskişehirspor’un kurtulup ebediyen yaşayacağına, şehre çok büyük ivme katan önemli bir organ olacağına inanıyorum.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 17 Eylül 2020 21:44

basganin laflari kompile palavra ... 90+3 de gercekler konusuldu ...

0 0 Cevap Yaz
amigo's 17 Eylül 2020 13:47

benim kuaför dükkanım var. benimle de anlaşma yapın :)))

2 1 Cevap Yaz
Ağlama 17 Eylül 2020 08:35

Başkan işin gucun dert yanmak ağlamak. Dert yanmaktan ve ağlamaktan başka yaptığın bir şey yok. Madem bu kadar dertlisin yapamıyorsuncozum uretemiyorsun ağlama bırak başkanlığı . Aglamayacaksan da ozaman çözüm üret. İki kamerayı görünce yöneticilik ağlamakla olunmuyor. Agaaaaa.

3 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 16 Eylül 2020 23:52

Hakkaten ne kadar da proje üreten takımız ama sonu gelmiyor herkes borç yapsın taraftar ödesin tamam Mustafa başkana kizamiyoruz o yapmadı ama oda taraftar içinden gelen biri olarak lütfen Bali sen hesap sor yapanlardan neden susuyorsun bir baskan da çıkıp arkadaş bu borcu taraftar yapmadı yapanlar buraya verin bakalım desin budami gol degil lütfen artık biri delikanlı olsun yapanları solesin suç kimde zor değil Eskişehirspor başkan olmak kolay değil bu başkanların cekincesi niye 10 dk oynayan dünya para alıp gitmiş tabiri cahizse rica ediyorum Eskişehir halkı olarak biriside desin bu borcu yapanlar vs gelin buraya diye taraftar da biyere kadar sevgiden nefret dogarmis çok kişi kapansın çile bitsin diyor. Veya hergun ölmekten se bir gün ölelim inşallah borçlar biter bizde gerçek yerimize döneriz ama gidişat iyi değil 3 5 iyi topçu vardı onlarda gitti bize umut satmayın ligde kalicaz vs dige üzülüyoruz tabiki direnicez hedef kovaliycaz ama hayaller superlig diğerini yazmak icime sinmiy

3 1 Cevap Yaz
Taraftar 16 Eylül 2020 23:03

Yeter başkan ya . Hep taraftar hep taraftar. Siz necisiniz orada. Bostan korkulugumu ? Para bulamayacaksınız neden oradasiniz. Kendi cikarinizin için hala oradasiniz. Gelmek isteyeninde önünü kesiyorsunuz istifa edin ya . Yeterrr artık.....

3 2 Cevap Yaz
ess 16 Eylül 2020 21:06

yuvarlak hesap 526 tl yapsaydınız. kar kardır. aklıma ilk gelen firmalar: x iskenderun döneri (adını yazmıyorum meşhur marka. kesinlikle görüşün, tutar bu), Eti (bütün ürünlerde indirim olmasa bile bazı ürünlerinde indirim olabilir), köfteci x (artık hangisi ile yakınsanız) x pide kebap (ismi anlaşılmıştır herhalde), ciğerci x, destek verecek bazı kuruyemişçiler, x çorbacısı. x bozacısı. x turşucusu. kar kardır. bunlar gıda sektörü. berberlerde de kesinlikle yapılsın. hatta bir eğitimci kişi vardı, işe güle oynaya gidin diyen. varsa onunla da temas edin. bakalım kim hangi esnaf ne kadar esesli. büyük firmalar zaten sıcak bakmayabilir. küçükten ne kazanırsan kardır. x bilgisayar. esparkta x dükkanı. yunus emre kapalı çarşı. x kahvecisi. x telefon hattı. x pizzacısı. büyük sanayici ve esnaflar katılmasa bile çağrı yapmaları yeter. reklam yüzü olarak katılırlar. şimdilik aklıma gelen bu kadar.

3 2 Cevap Yaz
Nokta 16 Eylül 2020 17:57

Mesut hoşcan Halil Ünal murat diri bu borç nasıl oldu. Tatarmust afa neden şirketleşme ye gitmiyorsunuz. Yeter artık

3 3 Cevap Yaz
Ekrem 16 Eylül 2020 16:15

Hangi taşı kaldırırsan kaldır tasin altında taraftarın eli var

3 10 Cevap Yaz
Hayirlisi 16 Eylül 2020 15:45

proje ve mantık güzel olmuş ancak fiyatına göre o söylediği rakamlardaki kart satışı imkansız.en fazla 50 tl olmalı bu kart.yada banka ile eses logolu kart anlaşması yapılması daha mantıklı olur.logolu kartta indirimde kullanılabilir.indirimli kart için 500 tl verecek kişi sayısı çok az çıkar.ama banka kartı daha çok talep görür.elektronik panolarda da banka reklamı dönebilir.burdanda gelir elde edilebilir.malum para bankada :)

3 11 Cevap Yaz
kamil çelebi

Kamu bankası olsa daha çok rağbet görür diye düşünüyorum.

3 2
korhancan 16 Eylül 2020 15:37

Yeterrrrrrrr be kardeşim!!!!Bıktırdınız,usandırdınız düşün bu taraftarın yakasından artık.İşiniz gücünüz taraftarı yolmak lütfen istifa edin aylarca yazdık,yazacağızda kusura bakmayın ama bu işi beceremediniz.

9 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi