Mustafa Akgören'den kritik açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören'den kritik açıklamalar
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören canlı yayında kritik açıklamalar yaptı: 3-4 hafta sonra farklı bir takım ortaya çıkacak. Bu çocuklar 3 hafta sonra, ligin son çeyreğine girildiğinde pirana gibi olacaklar

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberiEskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, “Jesse ‘paramı öderseniz gitmem’ dedi biz ödeyemedik. 3-4 hafta sonra farklı bir takım ortaya çıkacak. Bu çocuklar 3 hafta sonra, ligin son çeyreğine girildiğinde pirana gibi olacaklar” dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da Başkan Mustafa Akgören, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen programa katılan Başkan Akgören, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akgören, Eskişehirspor’un dertlerini bilmeyen kimsenin kalmadığını belirterek, “Ülkemizde futbolla ilgilenen kim varsa Eskişehirspor’un sorunlarını biliyor. Eskişehirspor çok zaman harcanması gereken bir yer. En büyük hedefimiz Eskişehirspor’un negatife giden imajını geri getirmek. Eskişehirspor’un son 10 seneden bu yana kaybolan imajını kazanmak için çalışmalar yapıyoruz. Büyük bir camianın başında olduğumuzu zaten biliyorduk ama yaşadıkça daha çok önem vermememiz gerektiğinin farkına varıyoruz” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
3426 6 Şubat 2020 09:30

Başkan lütfen biraz arka planda ol.Sezon sonu inşallah başarı gelirse çok konuşursun.

0 0 Cevap Yaz
Artık bitsin 6 Şubat 2020 00:21

Ben sen kavgası ne zaman bitecek? Artık bitmeli..İkilik EsEs'e fayda sağlamaz.Tek yürek tek kuvvet çıkış yolu.

0 0 Cevap Yaz
bilek26 5 Şubat 2020 19:51

Nerede o destek sadece manevi destek hani para veren var mı, yok, demek ki yanlış yerlere yanlış şekilde başvuruyorsunuz.

0 0 Cevap Yaz
İsmail GÜL 5 Şubat 2020 16:42

Helal olsun Başkan ALLAH yardımcınız olsun

1 1 Cevap Yaz
KADİR BAŞARAN 5 Şubat 2020 14:22

Hadi başkan play off geliyor, sonrada gelsin süper lig

0 3 Cevap Yaz
MURAT 5 Şubat 2020 14:17

Daha önce sen diyordun ya ,2 3 ay olsa biz para buluruz ama vakit yok diye,şimdi bul o parayı da gelecek dönem için transfer tahtasını aç

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi