Ahmet Ataç 15 02 2024

Mustafa Akgören: İstediğimiz rakamlar verilmedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: İstediğimiz rakamlar verilmedi
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Metehan Altunbaş’ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Akgören, “Lask Linz, oyuncumuzu çok istiyor. İstediğimiz rakamlar henüz verilmedi. Anlaşma sağlanırsa kamuoyuyla paylaşırız” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Pazarlıklar sürüyor
Metehan’ın konusunda henüz net bir anlaşma olmadığını belirten Akgören, “Avusturya Takımı LASK Linz Metehan için 3 aydır kulübümüzle görüşüyor. Bize önerdikleri teklif ile istediğimiz teklif arasında farklar var. Şu an için görüşmeler sürüyor. Ancak kesin olarak bir anlaşma sağlanmadı. Eğer bir anlaşma olursa kamuoyuyla paylaşırız” dedi.

Talipleri artıyor
Eskişehirspor’un 17 yaşındaki futbolcusu Metehan Altunbaş’ın talipleri artmaya devam ediyor. Genç futbolcuya Avusturya ekibi Lask Linz’in yanı sıra Süper Lig ekipleri Kayserispor, Trabzonspor ve Kasımpaşa’nın talip olduğu öğrenildi. Eskişehirspor yönetimi kulübün menfaatlerini gözeterek Metehan’ın takımdan ayrılmasına izin verecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gokhan 25 Temmuz 2020 15:21

Satalim iyi guzel transfer acilacak mi hayir ozaman siz o lifden de dusmek istiyorsunuz yani satalim parayi yiyelim kacalim mantigindasiniz

2 4 Cevap Yaz
Çifteler li 25 Temmuz 2020 10:57

Baskan birak git kayyum gelsin ne olacaksa olsun.eses imizi yediniz bitirdiniz be. Sen , begiter , pancarci , hoscan ve kendini amigo zanneden zavallılar . Es es imizi amator kuluplerden bile geriye goturdunuz.yaxiklar olsun hepinize.

1 13 Cevap Yaz
Dik Duruş 25 Temmuz 2020 01:45

Tatar başkan sen yunus emre spor klubune başkan ol staj yap önce sonra esese gel takım yakınlıktan çıktı bir gün herkes esk spor başkanı olucak bu takım amigolarla yurumez

1 9 Cevap Yaz
Mürsel Yolveren 24 Temmuz 2020 22:19

Bu zamana kadar kurtaramadığınız takımı çocuğun transferinden gelecek parayla kurtaracağınızı sanıp çocuğun geleceğini karartmayın.Fazla abartmadan verin gitsin.Klubü şirket yapın, sadece alt yapı ile uğraşın yoksa 1000 sene de geçse hiç birşey olmaz.

1 10 Cevap Yaz
bilek26

Alacağınız paranın önemi yok ha 100- ha 250 ha 500 önemli olan daha sonraki transferlerinde alacağımız % esas önemli olan bu bunda anlaşın iyi bir %mesela 25-50 gibi ile alacağınız paraya bakmadan verin, çocuğun önünü kapamayın

1 6
Başkan 24 Temmuz 2020 19:26

Keşke seni de transfer etseler

2 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi