Mustafa Akgören: İmkansız değil

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: İmkansız değil
A
a

Eskişehirspor’da yeni başkan seçilen Mustafa Akgören başkanlık konuşmasında camiaya seslendi. Akgören, “Ben size gül bahçelerini vaat etmiyorum, dikenli yolları vaat ediyorum. Sıkıntılardan çıkmak kolay değil, imkansız da değil. Takım iyi yönetilsin kümede kalır” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'la alakası olmayanların önüne geçmek istedik
“Bugün sabah evden çıkarken eğer Eskişehirspor kulübüne başkan olma projem olsaydı daha düzgün bir kıyafetle çıkardım. Kravat takmadığım için özür diliyorum” diyerek sözlerine başlayan Akgören, “Eskişehirspor kulübünde uzun zamandır ortalıkta gezen Eskişehirspor’la alakası olmayan, Eskişehirspor kuruluş tarihini, renklerini bilmeyen kişilerin aday olacağını öğrendik. Biz bunun önüne geçmek istedik. Önemli bir sorumluluğu aldığımızın farkındayız” dedi. 

Doğru yönetilmeli
Akgören, “49 yaşındayım. 5 yaşından beri Eskişehirspor’un peşindeyim. Tribünlerinden yönetim kuruluna kadar yapmadığım görev kalmadı. Bu sıkıntılardan çıkmak kolay değil. İmkansız da değil. Bu takım düzgün yönetilirse ligde kalır. Yeter ki doğru yönetilsin. Ben size gül bahçesi, cenneti vaat etmiyorum. Dikenli bahçeleri vaat ediyorum. Eskişehirspor 2012 yılından bu yana ikiye bölündü. Tekrar birlikte olmalıyız ” ifadelerini kullandı. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESES 1965 26 Kasım 2019 02:48

Nedir bu ya, önüne gelen Helallik istiyor. Bende Eskişehir halkına ve taraftarına soruyorum. Kulübün 190 milyon Lirasını buharlaştıran Halil, Mesut ve yönetimlerine. Eskişehirspor isim haklarını kullanan Osman'a. Halktan, esnaftan Eskişehirspor adına yardım toplayıp eğlenceler düzenleyen, kendi deplasman giderlerini ödeyen NEFERLİ Diri' ye HAKKINIZI HELAL EDİYORMUSUNUZ. Mustafa Kardeş Bu halk ve taraftar senden bu kulübü bu duruma düşürenlerden hesap sormanı bekliyor.

0 1 Cevap Yaz
Dik Duruş 26 Kasım 2019 00:02

Tatar Mustafa seni bilirim iyisin hoşsun Eskişehirspor lulukda duruşun muhteşem ama kardeşim bu iş para işi 2.cisi diyosunki İstanbul'dan gelenler bilmez renkleri falan şimdi soruyorum sana kardeşim bu takımı soyan sovana çeviren İstanbullular miydi bu takıma ihanet edenlerin hepsi Eskişehirspor rengini bilen adamlarmiydi ? Güzel konusuyosun azin he tribünde de iyi laf yapıyordu güzelde insansın bunu kalpten soluyorum ama nasıl olucak kardeşim bu takım deplasman gitcek parayı bulamıyor seninde maddi konum belli Allah yardımcın olsun..

0 1 Cevap Yaz
Eskieskies 25 Kasım 2019 19:16

Delegeler üyeler ve taraftarlar arasında gelirleri oranında paylaştırılsin başka yolu kalmadı.

0 2 Cevap Yaz
Nicola 25 Kasım 2019 11:53

Para işi ne olacak?

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi