Mustafa Akgören: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: Hayal kırıklığı yaşıyoruz
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören açıklamalarda bulundu. Gündemi değerlendiren Akgören, kulübe kimsenin sahip çıkılmadığını dile getirdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Destek göremiyoruz
Kulübe hala destek verilmediğini söyleyen Akgören, “1965 kampanyası ve hatıra bilet kampanyası maalesef hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Forma ve maske satarak kulüp masraflarını çıkarmaya çalışıyoruz. Sürekli kendi aramızda paralar topluyoruz. Biz ve başka bir ekibin cebinden vere vere ödenecek ve döndürebileceği bir kulüp değil burası. NE yazık ki hiçbir şekilde destek görmüyoruz” dedi.

Resmi teklif gelmedi
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, transfer gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Akgören, “Bilal Ceylan için Fenerbahçe Kulübü nabız yokladı Mehmet Özcan, Bedirhan Altunbaş, Buğra Çağlıyan ve Doğukan Ünal gibi isimleri bazı takımlar yokluyor ancak onlara da teklif gelmedi. Menajerler maalesef bu tarz dedikodular çıkarıyor” ifadelerine yer verdi.

Görüşme sürüyor
Eskişehirspor’un genç forvet oyuncusu Metehan Altunbaş’ı isteyen LASK Linz ile Siyah-Kırmızılı yönetimin görüşmeleri sürüyor. Henüz anlaşmanın sağlanmadığını belirten Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, “Avusturya ekibi LASK Linz’den Metehan için ciddi bir teklif aldık. Görülmelerimiz devam ediyor. Ancak transfer henüz sonuçlanmadı” şeklinde konuştu.
 
Akılları karışıyor!
Eskişehirspor’da forma giyen genç futbolcuların transfer haberleri gündeme gelirken, bu yüzden bazı sıkıntıların meydana geldiği öğrenildi. Adları Süper Lig’le anılan futbolcuların, kafalarının çok fazla karıştığı ve transfer haberlerinden etkilendiği öğrenildi. Özellikle bazı futbolcuların, Eskişehirspor yönetimiyle yolu çıkmaza sokmaya başladığı belirtildi.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesliiii 27 Temmuz 2020 17:08

Başkan bize mi güvendin başkan olurken. Paran yoksa başkan olmayacaktın. İstifa edin. daha ne duruyorsunuz.....

0 4 Cevap Yaz
eses sevdası 27 Temmuz 2020 14:00

Başkan ağlamayacaksın. Paran yoksa oturmayacaksın o koltukta. Başkan seçilirken bunları biliyordun. Çocukluk hayalin uğruna Esesi daha kötü hale getirdin. Yapamayacaksan ki yapamıyorsun İstifa et.Eses başkanlığı ağlama duvarı değil aksine icraat makamıdır.

0 5 Cevap Yaz
selçuk 27 Temmuz 2020 09:21

Mesut hoşcanı ve halil ünalı kurtardın ama esesi batırdın. klube talip olan parası olan borçları ödeyip transfer tahtasını açacağını vaadeden bir olulum vardı. bıraksaydınız da onlar gelseydi yönetime. beceriksizler. istifa edin artık.

0 5 Cevap Yaz
eses_lee 27 Temmuz 2020 09:08

HALİL ÜNAL MESUT HOŞCAN SELİM AY MURAT DİRİ VE Mustafa Akgören HEPİNİZ AYNI PROJENİN MAHSULLERİNİZ. EL BİRLİĞİ İLE TAKMI NE HALE GETİRDİNİZ. HİÇ UNUTMUYORUM Mustafa Akgören MESUT HOŞCAN BAŞKAN SEÇİLDİĞİ GÜN PORSUK'A GETİRMİŞTİ MESUT'U.

0 5 Cevap Yaz
Nicola 27 Temmuz 2020 08:20

Mustafa Bey uzaydan mı geldiniz acaba? Bilmiyor muydunuz Eskişehir'in Eskişehirspor'a bakış açısını? Geldiniz ilk basın toplantınızda "Eski yönetimler suçsuzdur..." minvalinde bir açıklama yaptınız.. O dakika herkes anladı zaten neden geldiğinizi.. Eskişehirspor dibi görünmeyen bir karadeliğe dönüşmüş durumdaydı yıllardır.. Şeffaflıktan bahsettiniz, hiç kimseye ne maddi ne manevi anlamda bir açıklama yapmadınız.. Kim size neden güvensin de rızkını versin? O koltuğu işgal ettiğiniz her saniye Eskişehirspor'a ihanettir!

0 4 Cevap Yaz
pompeo 27 Temmuz 2020 07:23

kayyum gelirse .. ebedi basganimizin kellesi de gider mi aceba ??

0 4 Cevap Yaz
Osman yalinkilic 26 Temmuz 2020 21:42

Ne bekliyorsun milleti biktirdiniz para para Aklin nerde idi paralar basilirken leylalara

0 10 Cevap Yaz
Yemez 26 Temmuz 2020 12:33

Size neden yardım yapsınlar. En son eti kalabak yaptı size ne oldu paralar oyuncular gitti şeffaflık diyordunuz acıkladınızmı sende eskilerle aynı kaptan yediniz kimse yemiyo artık para mara yok size millet enayimi cık bu takım neden düştü ayrıntıları ile acıkla .

1 14 Cevap Yaz
Furkan 26 Temmuz 2020 12:33

Sahip çıksalar milyon TL paralar bana da verseler hem kendimi zengin ederim hem takımı kurtarırım. Hatta üzerine oyuncu satar zenginliğimi katlarım. Nede olsa abilerimiz böyle yapa yapa batacakları zaman zengin oldu. Stada otobüs ile gelen adamların VİP aracı oldu. Yazık

1 13 Cevap Yaz
Başkan 26 Temmuz 2020 10:45

Millete güvenip mi Başkan oldun ? Eski abilerine güvenip mi ?

1 15 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 26 Temmuz 2020 10:29

Lütfen o koltuğu bırakın başarırsınız agliyacaktiniz niye geldiniz birilerini kurtarmak için mi geldiniz lütfen bırakın kayyuma gidilsin bir an önce çözüme gidilsin takımı küme düşürdün daha ne duruyorsun ekindeki birkaç topçu var onları da satın daha futbolcu değerini bulmadan futbolcuları satıyorsunuz çok aciz bir duruma düştünüz lütfen bırakın

1 15 Cevap Yaz
EMIRDAGLI 26 Temmuz 2020 00:02

ESKISEHIRSPOR.U A.SIRKETI YAP BEKLE NE KADAR KISI SAHIP CIKACAK..BU SEKILDE PARALARIN HESABINI KIMSE BILMIYOR BAY AMIGO MUSTAFA.KIMSEDE YARDIM ETMEZ..AS OLMAKTAN KORKUYORSUNUZ DEGILMI ? HIRSIZLIKLAR CIKACAK DIYE..KIMSE KUSURA BAKMASIN ESKISEHIRSPOR.U CALMISLAR.

0 20 Cevap Yaz
Dik Duruş 25 Temmuz 2020 23:26

Hey amigo sence neden böle oldu sen bu takımı toparlayamiycaksin boşuna vakit kaybetmeden istifa et artık bu takımı bir gün herkes klip başkanı olcak

0 18 Cevap Yaz
Es 25 Temmuz 2020 21:11

Kollanacak kulüp mü,takım mı?Bıraktınız. Koskoca bir camia’yı umutsuzluğa Sürüklediniz.Ben olsam bu kelimeyi söyleyemem bile. Kimse kulube sahip cıkmıyor diye. Güven mi bıraktınız. ZERRE KADAR İNANMIYORUM SAMİMİYETİNİZE.

0 22 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 25 Temmuz 2020 17:36

Bu şartlar da kimse yardımcı olmaz

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi