Mustafa Akgören: Eskişehirspor'un yeri burası değil

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: Eskişehirspor'un yeri burası değil
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Boluspor ile oynanan karşılaşma öncesi ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Ligdeki son maçları olmasının nedeniyle çok zor bir gün geçirdiğini söyleyen Akgören ayrıca iç transfer hakkında da açıklamada bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Çok zor bir gün oldu
ES TV’ye konuşan Akgören, “Benim için çok zor bir gün oldu. Lige veda ettik. Biz her maçımıza kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Gönül isterdi ki tüm maçlarımızı kazanalım. Ama durumu biliyorsunuz, olanakları görüyorsunuz. Eskişehirspor’un yeri burası değil. Eskişehirspor’un bu durumlarda olmasına bunları yaşamasına inanın yüreğim dayanmıyor. Çok üzgünüz, küme düştüğümüz için” dedi.

Kalacaklarına inanıyorum
İç transfer hakkında da konuşan Akgören, “Bir basın toplantısı yapacağım ve her şeyi anlatacağım. Zor günlerden geçiyoruz ve bu 1 seneyi değerlendireceğim. İç transferle ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Sözleşmesi sona eren oyuncularla görüşüyoruz. Kendilerinin kariyer planlama yapmak istediğini biliyoruz. Tahmin ediyorum ve inanıyorum hepsi takımda kalacak. Bu konuyu da en kısa zamanda netliğe kavuşturacağız” ifadelerine yer verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bůlento 2 Ağustos 2020 18:11

Hak her zaman er veya geç yerini bulur. Sonuna kadar hakettik bir 3. Lig şehri olmaya NOKTA

0 1 Cevap Yaz
es store 23 Temmuz 2020 05:21

klube geldin proje dedın proje maskeyle hatıra bıletmı!yabancı futbolcularla defansda berkayı tutsan lıgde kalıyordun.Beğenmedıgın burun kıvırdıgın fuat capa kasımpasayı lıgde tuttu.Sen arkadasın dıye getırdıgın hocaanın vızyonu bellı alt lıg.sen oncekı yonetımlere sallıyorsunda sende o yonetım ıcındeydın es store sana baglıydı?sahi neden takım en ıyı zamannıdayken es store zarar ettı?

0 2 Cevap Yaz
26Es26 22 Temmuz 2020 18:48

Esesin yeri burası değil doğru diyorsunuz başkan. Esesin yeri burası değil ama buraya getirende sizin başarısız acemice yönetiminiz. Kısaca sizsiniz Başkan. Eskişehirspor'un tarihine altın harflerle yazılacaksınız.... İstifa edin. neden direniyorsunuz anlamadım. Haaaa Mehmet Özcan dan gelecek parayı bekliyorsanız o başkaaaaa........

0 5 Cevap Yaz
eses2626 22 Temmuz 2020 10:23

Tatar Başkan Eses hatıra biletlerini satarak mı kulübü idame ettireceksiniz. Kulübü ne hallere düşürdünüz. Vizyonunuz yok paranız yok. Bırakın bu işleri. öyle alt yapı demekle alt yapı fabrikamız olacak demekle bu işler olmuyor. Eses in başkanlık koltuğu size uygun değil. Ne kriz yönetebiliyorsun Nede kriz ve kulüp yönetebilmek için bir birikim ve donanıma sahipsin. En basiti seyircisiz oynanan maçlarda bile kulübe para cezası yediriyorsunuz. Artık yapamadığınızı yapamayacağınızı kabul edin ve istifa edin....

0 8 Cevap Yaz
pompeo

seyicisiz oynayip ta .. defalarca para cezasi yiyen baska bi kulüp yoktur belki de ...

0 6
Taraftar 22 Temmuz 2020 09:30

Kötü giden her yönetim de ayını insanlar . Ne metesi bitti ne mustafa sı . Düzgün insanlar geldi başkanlığa ona da çıkar peşinde koşan sözde amigolar . Para bitti takım bitti dirilerin sesi çıkmaz oldu . Ya bu adamların şehre ne faydaları oldu ki ? Takıma hayırları olsun . Takımın küme düşmesi değil sorun takım toparlandıktan sonra aynı tiplerin sahne alacak olması . Yine çıkalım yine düşeriz

0 7 Cevap Yaz
Çifteler li 21 Temmuz 2020 21:48

Evet tatar başgan tek dogru sozun o es es imizin yeri orasi degil.yediniz bitirdiniz eses imizi.esesimizin hakkini yiyenler ceplerini dolduranlar yakalari bi araya gelmez inşlh.amin.

1 14 Cevap Yaz
EsEs 21 Temmuz 2020 20:33

EsEs iyi yönetilseydi.... Belki de süper ligde şampiyon olurdu.....Başakşehirden fazlası var eksiği yok.Sadece yönetici çıkaramıyoruz. EsEs ekonomik yönden sıkıntı yaşayacak bir camia değildi.......Harcadılar efsaneyi

1 12 Cevap Yaz
eses2626 21 Temmuz 2020 18:23

MUSTAFA BAŞKAN ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANLIĞI SENİN HARCIN DEĞİL. BIRAK İSTİFA ET. PARANIZ YOKTU ÖDEME YAPAMADINIZ BUNA KÜÇÜLME DEDİNİZ VE OKADAR ACEMİCE YAPTINIZKİ HERŞEYİ ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRDINIZ. HOCANI SPORTİF DİREKTÖRÜNÜ AL VE GİTBE BAŞKAN. İSTİFA ET.

1 10 Cevap Yaz
Gerçek 21 Temmuz 2020 18:21

Sevgili Kardeşim, emin ol senin yerinde EsEs in başkanlık koltugu değil. Ne kriz yönetebiliyorsun nede bunun için bir birikim ve donanıma sahipsin, amigolarıda al ve gidin kulüpten. Lütfen.

0 14 Cevap Yaz
bilek26 21 Temmuz 2020 18:05

SENİN YERİNDE BAŞKANLIK DEĞİL HALA ANLAMAZDAN GELİYORSUN UYDURUK TARAFTAR LİDERLERİNİ DE TEKNİK HEYETİNİ DE AL GİT.

0 11 Cevap Yaz
Taraftar 21 Temmuz 2020 17:50

Eskişehirspor tarihinin en kötü sezonu ve takım da küme düştü. Sizin yerinize paralı bir başkan olsaydı ve 3-4 futbolcuyu takımda tutsaydı şimdi ligde kalmıştık. Küme düşmüş bir takımın kaç futbolcusuna talip çıkar. Başkan, enkaz aldığını biliyoruz ama başarılı olmadığınızı da biliyoruz. Bu zihniyet le korkarım ki seneye 3. ligede düşebiliriz.

0 9 Cevap Yaz
eses_lee 21 Temmuz 2020 16:42

SENİN YERİNDE DE BAŞKANLIK KOLTUĞU DEĞİL HACIM!!

1 18 Cevap Yaz
pompeo 21 Temmuz 2020 15:49

60 gol yiyen bi takimin yeri bi alt ligdir ... inan cok amatörsün basgann .. hic yakismiyorsun bu makama ... aabilerin seni harcadi ... bi cekil git artik ...

0 19 Cevap Yaz
ahmet çarıkçı 21 Temmuz 2020 15:17

yöneticilik herkesin yapabileceği şey değildir.yönetim acemilik yaptı diyeceğiz.ama ikinci bir acemiliği kimse çekemez artık.

0 17 Cevap Yaz
Mümin 21 Temmuz 2020 14:05

Sizin gibiler olduğu müddetçe bu takım hiç bir yere gelemez düşünbu takımın yakasından

0 18 Cevap Yaz
Başkan 21 Temmuz 2020 13:08

İnan senin yerinde o koltuk değil

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi