Mustafa Akgören: Eskişehirspor’da iyi günler yaklaşıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: Eskişehirspor’da iyi günler yaklaşıyor
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, kulübün geleceği hakkında oldukça umutlu konuştu. Kötü günlerden geçtiklerini söyleyen Akgören, iyi günlerin de yaklaştığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor sevdalısı Kaan Kuş, Başkan Mustafa Akgören’i işyerinde ziyaret ederek, Akgören ile Youtube kanalına röportaj gerçekleştirdi. Minik Kaan, Siyah-Kırmızılı kulübün başlatmaya hazırlandığı fidan kampanyasına destek oldu. Kaan yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’umuza fidan kampanyasında destekte bulunduk. Herkesi fidan kampanyasına desteklemeye davet ediyorum” dedi.
 
Umutlu konuştu
Kaan’a forma hediye eden Başkan Akgören, “6 ay sonra Eskişehirspor 2. Lig’de olacak. Bir sezon sonra inşallah tekrar bu lige dönmek için elimizden geleni yapacağız. Kötü günlerden geçiyoruz. İyi günler yaklaşıyor. Karanlık tünelin ucundaki ışığı gördük. Yavaş yavaş çıkacağız bu tünelden. Biraz sabretmek lazım, biraz çaba sarf etmek lazım. Zamanla 2-3 sene camia sabreder, bu makamda olursak inşallah çok farklı şeyler konuşacağız” ifadelerini kullandı.
 
Lansman yapılacak
“Transfer tahtasının açılmasını çok istiyoruz” diyen Akgören, “Tahtayı açarsak, mevcut futbolculara takviye yaparak gelecek sezon şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Eskişehirspor’un geliri yok. Eskişehirspor’a taraftarından başka sahip çıkan yok. Projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Bu projelerle hem Eskişehirspor’un geçmişini toparlayacağız, hem de geleceğini yeni baştan tasarlayıp planlayacağız. Son projemiz Token ve fidan. Token’in ilk etabı çok başarılı oldu. Üç dört ay sonra ikinci etabı başlayacak. İkinci proje hatıra ormanı. 8 Nisan gibi ilk lansman yapılacak. İlk hatıra ormanı hayata geçecek. Çok ciddi bir kampanya hazırlıyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esssss 3 Nisan 2021 19:22

Aynı hikaye

1 7 Cevap Yaz
Arda 3 Nisan 2021 14:47

Hala istifa diyenlerin aklına şaşıyorum gerçekten bu adamlar bu kulübü yaşatmak için canını dişine takıyor kurtulması için uğraşıyor hala ötenler var anlamıyorum gerçekten

19 3 Cevap Yaz
BERTAN 2 Nisan 2021 23:17

Karanlık tünelin ucundaki ışık tren başkan. Bilgine.

1 17 Cevap Yaz
bilek26 2 Nisan 2021 21:51

sİZ O MAKAMDA OLURSANIZ DÜZELECEK ÖYLEMİ, YAHU 2 SEZONDUR SİZ O MAKAMDA OTURDUĞUNUZ İÇİN 2 KERE KÜME DÜŞTÜK NE YAPIŞTINIZ AMA.

1 19 Cevap Yaz
nokta 2 Nisan 2021 21:13

az daha sabır başkan yolunacak kaz es es hazırlanıuyor

1 15 Cevap Yaz
ESESLİ 2 Nisan 2021 14:38

AMÖTÖRE GİTMEYELİMDE... CEFAKAR ESES TARAFTARI SABRETMESİNİ BİLİR

0 21 Cevap Yaz
korhancan 2 Nisan 2021 14:21

İyi günlerin gelmesi için güven tazelemeniz lazım, yani kongre kararı almanız lazım.Taraftarı boşuna oyalamayın biran önce harekete geçin.Geçemeyeceksenizde istifa kararı alın.

0 25 Cevap Yaz
Deli Ruhi 2 Nisan 2021 13:53

Başkan her konusmanizda 2 lige düşünce 1 yıl sonra hemen 1. Lige döneceğiz diye beyanat veriyordunuz. Şimdi bu süre 2-3 yılamı çıktı. Satır aralarinizda artık taraftara 1.lige dönmeyi en az 2-3 yıl olarak empoze etmeye başladınız. Yavaş yavaş taraftari bu düşünceyemi alistiriyorsunuz? Bu işler projeyle hayali paralarla olmuyor. Başkanlık tecrübe, lobi, kararlilik ve maddiyat ister. Buda sizde yok. İstifa edin .....

0 19 Cevap Yaz
EseseskikikieskieskiEs 2 Nisan 2021 13:07

Başkan çok doğru bir tespit tersten şampiyon oluyoruz.Eserinle övün.😠😡

0 17 Cevap Yaz
Çiftelerli 2 Nisan 2021 11:28

Tatar istifa etsen de eses kurtulsa sen pancar cı nın yanına hadi

0 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi