Mustafa Akgören: Eskişehirspor'a gelmek isteyen çok hoca var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: Eskişehirspor'a gelmek isteyen çok hoca var
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ES TV’de yayınlanan 90+3 Programı’na özel açıklamalarda bulundu. Akgören yeni teknik direktör için çalışmaların sürdüğünü ve tecrübeli bir hocanın takımın başına geçeceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

1 puanla dönmeyi bekliyorduk
90+3 programına açıklamada bulunan Akgören, “Çok sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Ankaraspor maçından kesinlikle galibiyetle ayrılacağımızı düşündüğümüz maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Bu maçta beraberlik dahi düşünmüyorduk. Arkasından Adanaspor ile ortada olan bir maç oynadık o maçın hakkı beraberlikti. Altay maçından en azından 1 puanla döneriz diye düşünmüştük” dedi.

Revizyona gitmiştik
Eksiklerin fazla olduğunu söyleyen Akgören, “Alperen ve Ekrem geri döndü. Kendilerini oynatmak için onları hazırlıyoruz. Alperen henüz değil ancak mecburen oynadı o mevkide sakatlar vardı. Alimi’nin covid testinden pozitif çıktı. Hamed’i de tedbir amaçlı İzmir’e götürmedik. Bu ikisi Altay maçında oynasaydı Alperen oynamayacaktı. Eksiklerimiz fazlaydı. Geçtiğimiz sezonun son 6 maçında biliyorsunuz kadroda büyük bir değişiklik yapmıştık. 6 tane as oyuncuyu oynatmamıştık. Bu maçlarda önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kadroda revizyona gitmiştik” dedi.

İyi çıkış yakalamıştık
“Mustafa hoca benim çok eskiden beri dostumdur” diyen Akgören, “Hocamızın kişiliğine karakterine ve futbol bilgisine kefil olduğum için arkasında durdum. Onun gelişiyle çok iyi bir çıkış yakalamıştık. Sadece Adana Demirspor maçı hariç diğer maçlarda dişe diş bir mücadele sergileyen ve teslim olmamıştık. Bu sene ise yepyeni bir başlangıç yapmak istedik” dedi.

Arkasında durabilirdik
Altay mağlubiyetinin kabul edilemez olduğunu söyleyen Akgören, “6-0’lık bir mağlubiyet olmasaydı hocamızın arkasında durabilirdik. Bizim gelecek planlarımız arasında hocamızla ayrılışımız yoktu. Ama alınan hezimet ne bizim ne taraftarımızın kaldırabileceği bir sonuç değil. Ben 15 sene önceki Denizlispor hezimetleri hazmedemiyorum. Bu mağlubiyeti ise hiç hazmedemeyeceğim. Hocamızın ne gelişinde ne de gidişinde para konuşulmadı” dedi.

Gelmek isteyen çok var
“Eskişehirspor’a acilen bir hoca bulmak zorundayız” diyen Akgören şunları söyledi; “Hoca konusunda yeni bir yol haritası çizebiliriz. 1 sezonda 2-3 takım çalıştıran bir hoca istemiyoruz. Biz istikrardan yanayız. Hoca seçmemiz biraz zaman alacak gibi görünüyor. 8-10 tane hoca Eskişehirspor’a gelmek istiyor. İnce eleyip sık dokuyacağız. Eskişehirspor’a yakışan birisini bulacağız.”

Tecrübeden yana olacaklar
Daha tecrübeli bir antrenörle çalışacaklarını söyleyen Akgören, “50 tane hoca yazdık listeye bunların arasında 2 tane Eskişehirli hoca var. Bunların birisini eledik. Biz genç başarıya aç bir hoca hakkımızı Mustafa Özer ile kullandık. Şimdiki hakkımızı ise daha tecrübeli bir hocadan yana kullanacağız. Ümraniye maçına yeni hocamızı yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Destek gelirse bu iş olur
Hiçbir destek göremediklerini söyleyen Akgören, “Bende istiyorum Eskişehirspor’un çok iyi yerlere gelmesini. Hükümetten, siyasilerden, belediyelerden destek gelir Eskişehirspor’un kurtuluş mücadelesi 3-5 yıldan 3-5 güne düşer. Bu çok zor değil ama maddi imkansızlıkları bize ve hayatın gerçekleri bizi uzun vadeye plan yapmaya zorluyor. Biz gelir gelmez hayal satmadık camiayı havaya sokmadık” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 2 Ekim 2020 11:41

... altyapidaki teknik ekibten alin bir kac eleman ... kullanin A takimda ... üniversteden de bi kac takviye ... al sana teknik ekip ...

0 1 Cevap Yaz
Salih 1 Ekim 2020 13:05

Takımın başına Rasim Kara’yı getirin. Tam bir Eskişehirlidir. Kendisini iyi tanırım. Büyük bir özveri ile ilaç olur takıma. Tecrübesiyle iyi niyetiyle zekasıyla insanlığıyla efendiliğiyle profesyonelliğiyle takımı bu halden ancak o kurtarabilir .

0 0 Cevap Yaz
haso 1 Ekim 2020 11:27

bu yönetim iş yapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

0 3 Cevap Yaz
gökhan çatal 30 Eylül 2020 22:36

Hürriyet le devam edilmesi daha iyi olucak diye düşünüyorum.

2 8 Cevap Yaz
Nikola

Aynen.. Hem çok fazla para verilmemiş olur yaşlı kurtlara hem de hırslı futbolcu nasıl olur öğrenir takımdaki ruhsuzlar..

2 9
26EsEs 30 Eylül 2020 19:41

Geçen sene düştük ama bir fırsat çıktı.Hala 1.ligdeyiz.Eskişehir'in önde gelenleri ,Eskişehir'i yönetenler artık harekete geçin.Bu fırsatı iyi kullanalım.Herkesin etrafında toplanacağı,destek vereceği bir lider bulun.Şu transfer tahtasını açtırın.Takıma 4-5 oyuncu takviyesi yapılırsa ligde kalır.Alacaklıları ikna edin.PARA İSTEMEKLE OLMAZ.kULUP ŞİRKETLEŞSİN.HİSSSE SATSIN.PARA VERECEKLERE GÜVEN GELSİN TARAFTAR DA GÜVENDİĞİ YÖNETİME GEREKLİ YARDIMI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE FAZLASIYLA YAPAR.

1 11 Cevap Yaz
Esesliiii 30 Eylül 2020 18:15

Başkan hala anlamadın. Bizim kümede kalmak için yapılacak tek çare transfer tahtasını açıp acilen transfer yapmak. Bunu anlayamadın mı? Sen bu takıma ne kadar tecrübeli hoca getirirsen getir sonuç değişmez. Sadece paralarımız boşa gider. O hesabı aile dostum dediğin hocayı getirmeden önce yapacaktınız. senden başkan, diğerlerinden yönetici falan olmaz. Burası tribün değil Eskişehirspor Başkanlığı. Profesyonel kulüp başkanı olarak aile dostumdu, başkanlık çocukluk hayalimdi diyerek duygusal takılıp kararlar almak, zafiyettir, amatörlüktür . futboldan anlamıyorsunuz ... medya önünde de lay lay lom yapmaktan başka ne gibi bir vasfınız vardı da başkan, yönetici oldunuz ?Seni destekleyen abin kulübü icraya verdi ..Daha neyin kafasını yaşıyorsun? Hala hayal dünyasındasınız. Bu kulübü paralı lobisi olan birileri ancak kurtarabilir. Kapalı kapılar arkasında neler konuştunuz da Sinan başkanı vaz geçirdiniz? Orası bir muamma. Eskişehirspor'a yapacağınız en büyük iyilik İSTİFA etmeniz.

1 6 Cevap Yaz
korhancan 30 Eylül 2020 17:42

En iyisi bırakmak sayın başkan bırak kayyum gelsin.Çok çabaladınız ama olmadı.Tekeden süt sağılmaz senden de başkan olmaz.(Yöneticilerinden de yönetici olmaz) Siz gene 1965 'liler derneği olarak desteklemeye devam edin.Bu iş size çok büyük geldi.

1 13 Cevap Yaz
eses 30 Eylül 2020 16:17

Şimdiki hakkımızı ise daha tecrübeli bir hocadan yana kullanacağız. Ümraniye maçına yeni hocamızı yetiştirmek istiyoruz” demişsin sayın başkan. 50 tane hoca değil 150 tane yazsan ne olur. ben söyleyeyim...bu zamana kadar neden getirmedin tecrübeli bir hoca o zaman..bu gelen hocalar sadece para ve reklam için geliyorlar...bu takıma kimse gelmez parayı vermezsen..parayıda verirsin 4 veya 5 maç sonra gelen gider.parada gider... değişen hiç birşey olmaz...bu kulüp böyle battı haberin yoksa söyleyelim...

1 16 Cevap Yaz
Es es 30 Eylül 2020 15:50

Para çok nasıl olsa dışardan gelenlere verirsiniz artık...bundan sonra sakın ağlamayın para yok diye kimse size inanmaz.

1 15 Cevap Yaz
Es 30 Eylül 2020 14:31

Getireceğiniz hoca 4 maç sonra kaçacak haberiniz olsun...

1 12 Cevap Yaz
Es 30 Eylül 2020 14:28

hala dışarıdan birini getirmek için uğraşıyorsunuz.. bu takıma dünyanın en iyi hocasını da getirseniz hiçbir şey fark etmez..siz gerçekten futboldan anlamıyorsunuz. Proje öyle yapılmaz...getireceği iz hoca söyleyeyim önce sizin paranızı alacak daha sonra da

1 12 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 30 Eylül 2020 14:23

Başarı yok onun için kamu oyunu arkanda bulamazsın onun için o koltuğu meşgul etmeyelim yapacak parası olan birisi gelsin takviye olmadan kümede kalmamız çok zor borç 190 tirilyondu nasıl oldu da 234 tirilyon oldu onun için bir an önce kulübü bir an önce profesyonel kişilere bırakmak kendimizi kandır mayalim

1 13 Cevap Yaz
furemen 30 Eylül 2020 14:03

Hiçbir yerden destek gelmeyeceğini biliyordunuz.

1 14 Cevap Yaz
bilek26 30 Eylül 2020 14:00

Kulüplerin normal faaliyetlerini yapabilmeleri için gerekli miktarın federasyon tarafından alacaklılara haczedilememesi bu miktarın kulübe kesintisiz zamanında ödenmesi için gerekirse kanun çıkarılmalı, bu konu bir Eskişehir milletvekili tarafında dile getirilmişti bunu diğer milletvekilleri de acilen dillendirmeli gerekli ortak siyasi duruş sergilenmeli bu ülke futbolunun kanayan yarası anca böyle durdurulur bu sadece bizim için değil yaşam savaşı veren tüm kulüpler için gerekli.

7 3 Cevap Yaz
bilek26

YORUMU BEĞENMEYENLERİ ANLAMIYORUM HER SENE FEDERASYONDAN HAK EDİLEN PARADAN BAHSEDİYORUM EXTRA DEVLET PARA VERSİN DEMİYORUM Kİ LÜTFEN DÜZGÜN OKUYUN BU NORMAL İSTEĞE KARŞI ÇIKMAK ESKİŞEHİRSPOR DÜŞMANLIĞIDIR.

2 1
serdar 30 Eylül 2020 13:49

Tecrübeli hoca olsa ne yazar sende topçu yokki

1 15 Cevap Yaz
Es Es li 30 Eylül 2020 13:02

Yahu Allah razı için biri şu başkana anlatsın. Destek dediğin şey başkanlığa seçilmeden önce konuşup halledip makama oturduktan sonra arkasına sığınalacak bir şey değil . Yahu arkadaş madem kimse desteklemedi ne diye başkanlığa oturdun da takımı kepaze ediyorsun. Cebinde yok desteğin yok demediler mi hayır olsun kardeş sen ne yapıyorsun diye . Her hafta aynı geyik her hafta aynı bahane ne siyasiler ne başkaları zorundalar mı kardeşim senelerdir borç ödemeye suçları yokken onlar mı yaptı bu kadar borcu şimdi destek gelmiyor bu haldeyiz diye bahaneler . Başkansın yapamıyorum de git basit yeter Allah aşkına yeter

2 12 Cevap Yaz
pompeo 30 Eylül 2020 12:54

senden ve digerlerinden, baskan, yönetici falan olmaz tirbüncü kardes ... duygusal takilip kararlar almak, zaafiyettir, amatörlüktür ... futboldan anlamiyorsunuz ... lay lay lom yaptirmaktan baska ne gibi bir vasfiniz vardi da baskan, yönetici oldunuz ?? ... seni destekleyen aabin kulübü icraya verdi .. kullaniyorlar seni .. ... yasiyosun hayalini kendi dünyanda ...

2 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi