Mustafa Akgören: Bu karar yanlış!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Akgören: Bu karar yanlış!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören liglerin 12 Haziran’da başlama kararının ardından açıklamada bulundu. Akgören bu kararın yanlış olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Göz önüne almak lazım
TFF Sağlık Kurulu tarafından yeni tip Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle ertelenen liglerin tamamlanması ihtimaline yönelik "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" hazırlandığını aktaran Başkan Mustafa Akgören, “Bu protokolde tesis, güvenlik, soyunma odaları, antrenman sahaları, fitnes, medikal alanlar, malzeme odaları, yemek alanları, ortak alanlar, konaklama alanları, sahada grup antrenmanları, müsabaka öncesi ve anında alınacak tedbirlerle ilgili detaylar var. Tabi ki bunlar uygulayabileceğimiz konular, fakat aile ortamları, dışarıda görüştükleri arkadaşları, tesislere gidiş ve gelişteki ulaşım ve daha birçok konuda alınması gereken tedbirler var. Tüm bunları aksatmadan sürdürebilmek zor bir süreç olacak. Pozitif bir vaka halinde ise oluşacak psikolojik bozukluğu da göz önüne almak lazım. Ülkenin içinde bulunduğu bu şartlarda, liglerin tamamlanması düşüncesi bana göre çok yanlış” dedi.

Test için yardım isteyecekler
Mustafa Akgören başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi, takıma Kovid-19 testi yapılması için, Vali Özdemir Çakacak’tan yardım isteyecek. Kulüpte, teknik kadro, futbolcular, tesis çalışanları için Kovid-19 testi yaptırmak isteyen yönetim, sponsor hastanenin test yapmaması nedeniyle, Şehir Hastanesi’ne başvurmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Akgören, “Şu an ki duruma göre 11 Mayıs tarihinde takım tesislerde toplanacak. Fakat toplanma öncesi teknik kadro, futbolcular, tesis, stadyum görevlilerinin hatta yönetim kurulu üyelerinin Kovid-19 testinden geçmesi gerekiyor. Sponsorluğumuzu yapan Özel Ümit Hastanesi test yapamadığı için, Şehir Hastanesine başvurmamız gerekiyor. Bu konuda yardımcı olması için sayın Valimiz Özdemir Çakacak’tan yardım isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Adnan 9 Mayıs 2020 03:13

BU KADAR BAŞKANI ELESTIRMEYIN.PARA YOK ONDAN ONCEKILER GOTURMUSLER

0 0 Cevap Yaz
Mevlüt ATAK 8 Mayıs 2020 13:18

yav arkadaş nasıl bir pin-toymuş kurtulun şundan bütün koca Eskişehir hemde büyük şehir herkes 50 tl verse o kadar nüfusu var ya ne dengesiz adammış ya aslın eski yöneticilere çok laflar varda terbiyem müsaade etmez yazıklar olsun birde o şehirde geziyorlar.yazık yazık

0 0 Cevap Yaz
Eses2626 7 Mayıs 2020 15:03

Baskan senin derdin maçlar oynanmasin dusmeyelimdi. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Naparsin. Hala başkanlığım sana 2-3 beden büyük geldigini anlamadım galiba. Yapamadiniz. Bırak 2. Ligi pintonun işini halledemesseniz Pintonun insafına kalmis herşey . Takım 3. Ligden başlayacak. Hatta 1 yılda top oynamayacak. Her maç hükmen mağlup olacak. Siz neyin derdindesiniz. Aile dostun hocanla yönetiminle oyuncakcinla beraber takımı taaaa 3. Lige dusurdunuz. Sizi alkışlamak gerekir. Sayın amigo başkan bu isi bırakın istifa edin.

3 7 Cevap Yaz
Nicola 7 Mayıs 2020 14:18

Ucuz söylemler ile mahvettiğiniz şeylere kılıf aramayın.. Çıkın adam gibi düşürün kulübü..

2 7 Cevap Yaz
Mehmet 7 Mayıs 2020 12:10

Ortada takım kalmamış hala birşeylerin peşinde koşuyorsunuz. Siz takımı düşünün.

2 9 Cevap Yaz
Eylül ama ay değil 7 Mayıs 2020 10:43

Gene döktürmüş bizim amigo başkan,Validen yardım istemene gerek yok git hastanenin birine nefes darlığım var ,kuru kuru öksürüyorum de hemen alıp test yapıyorlar.Amigo Başkan olarak ben ve aile dostum hocamız ile beraber biz korkuyoruz dersen daha inandırıcı olur.

1 16 Cevap Yaz
eses

onların derdi maçlar oynanmasın düşme olmasın idi.

1 9
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi