Murat Mercan’ın acı günü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Mercan’ın acı günü
A
a

Murat Mercan’ın babası vefat etti.

Sütiş Eskişehir
Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan’ın babası Nafiz Mercan vefat etti.

Nafiz Mercan Eskişehir Devlet Hastanesi'nde yıllarca doktor olarak görev yapmıştı.

Şuanda Tokyo Büyükelçiliği görevini yürütmekte olan Mercan 2002 – 2011 yılları arasında AK Parti Eskişehir Milletvekilliği de yapmıştı.

Murat Mercan’ın acı günü

Bir hafta önce babasını Eskişehir’de ziyaret eden Büyükelçi Hasan Murat Mercan, Tokyo’ya dönerken “İçimden bir şey eksildiğini ilk kez hissettim, Tokyo’ya dönerken. Ve ayrılık anneden, babadan... Bayram’ın hüznü de güzeldi... Ayrılığın gözyaşı da...” notunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Murat Mercan’ın Karapürçek Kaymakamı olan kardeşi Elif Nur Yaman da babasının ardından şu ifadeleri paylaştı:
“Şu gördüğünüz dağ gibi, gözlerinden ateş fışkıran, hayat dolu olan adam benim dedem... Biz onu kaybettik... Tatil sabahları bile 8.00de kahvaltı masasında olmak zorunda olmamız kaldı geriye, her birimizin Doğum gününde aldığı pastalar, memleketi Karahallı’nın neresi olduğunu bilmeyene “Sen nasıl bilmezsin!” Çıkışları kaldı... Her sabah beni okula götürmeden önce saçlarımı tarayıp örmesi kaldı bana hatıra, doktorluk anılarını yıllar sonra bile aynı heyecanla anlatması, mahalledeki her çocuğun “doktor dede” diye peşinden koşmaları kaldı hatıra, korna çala çala eve gelmesi... Kuru fasulye pilavı üniversite yıllarından çok sevmesi kaldı bize, az yiyene kızması... Kur’an okumayı da tavla oynamayı da o öğretti bize, her ortamda söyleyecek sözünüz olsun derdi, “ileride büyük adam olacaksınız, bıçak kullanmayı öğrenin.” diye tembihlerdi... Ağırlaşmıştı son zamanlarda, o dağ gibi adam gitmişti... Rabbim çektirmedi...”

Nafiz Mercan için yarın öğle namazının ardından Eskişehir'de Mahmut Sami Ramazanoğlu camisinde cenaze namazı kılınacak, ardından Uşak'ın Karahallı ilçesinde ikindi namazından sonra toprağa verilecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 3 Eylül 2018 23:36

ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN.KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.ÇOK DEĞERLİ BİR DOKTORUMUZU KAYBETTİK . . .

0 2 Cevap Yaz
Ahmet Kahraman 3 Eylül 2018 13:22

Allah rahmet eylesin. Tanıdığım iyi insanlarsan biriydi. Ayrıca iyi bir Dr. idi.Mekanı cennet olsun.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi