Murat Diri'den kongre açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Diri'den kongre açıklaması
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yarın yapılacak olan kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Diri, “6 Haziran’daki kongrede çoğunluğun sağlanması gerekiyor. Aksi durumda kongrenin ertelenmesi Es Es’i uçuruma sürükler” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Camia çok gergin
Diri yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Bu kongre ''Ya Diriliş ya da Tükeniş'' kongresi olacaktır. 755 üyenin oy kullanabileceği seçimin ertelenmemesi için 378 üyenin katılması gerekiyor. Tüm camia çok gergin. 6 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrenin ertelenmesi yeni bir kriz dönemi ve bu kriz döneminin sonunda Allah muhafaza bir tükenişin başlangıcı olacaktır. Bu sebeple biz Eskişehirspor sevdalıları olarak tüm kongre üyelerimizden 6 Haziran'daki kongreye katılmalarını rica ediyoruz.

Katılmamak ihanettir
“Olağanüstü bir mazeret olmadan bu kongreye katılmamak Eskişehirspor sevdasına ihanet olacaktır. Sizlerden çok büyük bir fedakarlık istemiyoruz. Her durum ve şartta yağmur çamur kar kış bozu otobüsler demeden binlerce kilometre yol gidip takımımızı hiç bir yerde yalnız bırakmayan ve bu her kilometreyi bir şeref madalyası gibi göğsünde taşıyan bizler büyük fedakarlıklarla tribünleri doldurmak için mücadele ederken sizlerden de bir kereliğine 6 Haziran'da kongre salonunu doldurmanızı istemek bizim en tabii hakkımızdır.”

Üyelikleri düşürülsün
“6 Haziran'da kongreye katılmayan kongre üyelerinin geçmiş dönemlerdeki kongreye katılma durumlarına da bakılarak eğer 3 yıl üst üste aidatını yatırmıyorsa tüzüğe göre üyeliklerinin düşürülmesini gerekmektedir. Hiç bir yönetim bununla ilgili hiç bir girişimde bulunmamıştır. Bizler bu tür fason üyelerin üyeliklerinin düşürülmesini ve üyeliklerin taraftara açılmasını rica ediyoruz. Kongre salonu sadece kongre üyeleri ile doldurulmalı ve Eskişehirspor'un kaderini maalesef cefakar taraftarı değil kongre üyeleri tarafından belirlenecektir.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi