Murat Diri: Sabırsızlıkla bekliyorum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Diri: Sabırsızlıkla bekliyorum
A
a

Eskişehirsporlu iki tribün lideri Murat Diri ve Erkan Koca, Cumhur İttifakı adayları tarafından verilen yemekte söz alıp, bunları söylediler

Sütiş Eskişehir
Eskişehirsporlu futbolcular, yöneticiler ve tribün liderleri ile gerçekleşen buluşmada konuşan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri yaptığı açıklamada, “Burhan Sakallı başkanımız ile hayalini bile kuramadığımız, UEFA ön eleme maçında Marsilya deplasmanına gitmiştik. Başkanımızın dediği gibi inşallah tekrar nasip olur. İnşallah Muttalıp’tan tekrar uçakları kaldırıp Avrupa kupalarına gideceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Sizler de inşallah üzerinize düşen görevi fazlasıyla yapar, çalışır, Eskişehirspor armasını Avrupa’da yer almasına katkı sunarsınız” dedi.

Eskişehirspor’u uçuracağız

Eskişehirspor taraftarının otobüs sorununa değinen Eskişehirspor Altes Tribün Lideri Erkan Koca, “Yıllarca deplasmanlara giderken kapı kapı dolaşıp otobüs arıyoruz. Başka şehirlerde, belediyeler tribün liderleri ne kadar otobüs isterse istesin veriyorlar. O şehirlerde otobüs var ama içini dolduracak taraftar yok. Eskişehir’de taraftar var ama otobüs verecek belediye yok. İnşallah 1 Nisan’dan sonra bunu aşacağız. İnşallah Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u uçuracağız” diye konuştu. 



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yeşil değil Kızılız✌️ 9 Mart 2019 13:06

Tribüne siyaset sokmayacaklarını söylediklerinde dürüst olmadıklarını biliyorduk.Bizi haksız çıkarmadıkları için kendilerine teşekkür etmiyorum.Tribünün yüz karalarısınız

0 3 Cevap Yaz
Kızıl güç 9 Mart 2019 12:49

Tribün lider bozuntuları; sözümüz olsun sizin de zamanınız gelecek, arkanıza bile bakacak zamanınız olmayacak kaçmak için. Bu tribünleri kullanarak kesenizi doldurdunuz yetmedi şimdi arkanızı sağlama olmaya çalışıyorsunuz ama o iş öyle olmayacak, 1 Nisan'da güvendikleriniz Eskişehir'in adını duymak istemeyecek. Sizi de tarih her zaman ki gibi yine yezidin yanında yardakçılık ve yalakçılık yaptı diye yazacak.

0 7 Cevap Yaz
Bülent 9 Mart 2019 12:21

An itibarıyla bu iki arkadaş tribünlerin önünde çekilmelidir! Biz ne akepenin ne mehapenin yardakçısı değiliz, hele cehepe ve iyi partinin hiç değil. Diri ve Koca tribün liderliği bitmiştir!çBiz Es-Es'imizi destekleriz bu ikisini değil!

0 8 Cevap Yaz
Taraftar 8 Mart 2019 21:52

Sen akp nin taraftar başkanlığını yap

1 10 Cevap Yaz
Rumuz 8 Mart 2019 18:40

Onların oyları kendilerini bağlar çok da önemli değil kimlere oy verdikleri lakin ES ES seyircisi oyunu asla satmaz Atatürk stadının adını kimlerin değiştirdiğini ölse de unutmaz ve bu seyirci bilinçli ve de demokrasi aşığıdır,zorbaları hiç sevmez işte oyunu buna göre verecektir bu bile bir tahmin herkes özgürdür kendisi bilir Ne mutlu Türk’üm diyene.

1 9 Cevap Yaz
odunpazarlı 8 Mart 2019 17:35

Bu lider olduğunu iddia eden arkadaşlar demekki AKP nin militanıymış.Ama Es Es seyircisi ve taraftarı siyasi olarak bunları izlemez.Çünkü Eskişehir taraftarı Atatürkçü Laik ve demokrattır.

2 13 Cevap Yaz
Eses 8 Mart 2019 17:10

Bu arada seçim öncesi safınızı belli ettiğinize göre tersi bir sonuç çıktığında belediye başkanlarından ne yüzle destek isteyeceğinizi, destek bulamadığınızda ise bu günleri düşünüp ne yüzle şikayet edeceğinizi de çok iyi hesaplamışsınızdır. (Bu arada Büyğkerşen'in Eses'e destek vermemesini hiç bir zaman haklı görmedim. Ancak bu kentin asli unsuru olan Eses'in de bu tip toplantılara meze yapılması da hiç hoş şeyler değil.)

2 13 Cevap Yaz
Eses 8 Mart 2019 17:06

Tribün lideri etiketi ile oraya çıkıp bir siyasi grubu desteklemeniz en hafif tabiriyle densizlik olmuş. Unutmayın ki tribünde sizi destekleyen, ancak siyasi fikir olarak orada bulunanlara karşı olanlar da var. Bu kişilere karşı temsil ettiğiniz kitlelerin oylarını ipotek edemezsiniz. Bu hareketinizi kınıyorum. Madem ki bu kadar kartlarınızı açık ettiniz zor dönemde bu kişiler veya temsil ettikleri örgütlerinin kulübe maddi, manevi ne gibi katkıları olduğunun bilançosunu açık olarak paylaşırsınız.

2 15 Cevap Yaz
Namık 8 Mart 2019 16:14

sayın taraftar liderleri bırakın şu siyaset yandaşlığını bu takım Refanduma Evet dedi diye Alpay Özalanı bile takımdan gönderdi..siyaset yapmak için ısrarlıysanız Eskişehirspor ile bağınızı tamamen kesin Eskişehirspor üzerinden nemalanmaya kalkmayın..

2 14 Cevap Yaz
Es Es 26 8 Mart 2019 15:36

Bak sen şu işe takım 2 yıldır zor dönemden geçerken, süper liğ'den düşerken hakkı yenilen takımın haklarını aramaya ve bugüne kadar hiçbir maddive manevi yardımda bulunmayan iktidar şimdi birden yanına irileri dirileri alarak takıma sahip çıkacaklarmış. Bu görüntünün gelecegi 3 ay evvelinden belli olmuştu. Halil'ler ve yandaşları ikdidar naraları atıyor, belediye meclis üyeleri veriliyordu. Çıkarcılar, yandaşlar renklerimiz üzerinden çok iyi iş başarmışlar. Geçmişteki pisliklerin üzeri kapanması için güzel ve planlı çalışmalar yapılmış. Ne yaparsaniz yapin unutmayınki günü geldiğinde geçmişin hesabı sorulur.

1 12 Cevap Yaz
Es Es 26 8 Mart 2019 15:34

Vay be ne Cumhur ittifakıymış. Tribün liderleri çoşmuş MAŞALLAH birisi deplasman maçları için otobüs istemiş bir diğeri Türkiye bitmiş Avrupa seyahati istemiş. İstemişken herşey dahil isteseydiniz hatta ultra servis rica etseydiniz beyler. Yanlız unutmayın Cumhur ittifakına oy kullanırsanız haşa hem günahlarınız af oluyor hemde Cennette ırmak kıyısında dönüm dönüm arsalar birde ayrıca 40 kadar huriyeler veriyorlarmış. Şimdiden yapacagınız pazarlıklar hayırlı olsun. Ha ayrıca bu arada bugune kadar emegi geçmiş olan Halil, Mesut ve yönetimlerinide unutmayın onlarıda mutlu edin.

2 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi