Murat Diri: Patlamanın sebebi TFF ve gözlemcileridir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Diri: Patlamanın sebebi TFF ve gözlemcileridir
A
a

Murat Diri, Eskişehirspor Altınordu maçında çıkan olayların sebebinin TFF ve gözlemcileri olduğunu belirtti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor ile Altınordu maçında sahada çıkan olayların hemen ardından Murat Diri, Futbol Federasyonu'na büyük tepki gösterdi.
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri maç sonrasında şu açıklamalarda bulundu: "Bugün herkes tribüne çok gergin geldi. Zira Denizli kazandı puan farkını 1 e indirdi mutlak galibiyet istiyorduk. Maç başlar başlamaz penaltıdan golü de yedik ama hemen ardından bruno ile penaltı kaçırdık daha sonra çok bastırdık ama olmadı. Takım genel anlamda iyi oynadı. Tribünlerimiz yine fişek gibiydi. Görevini layıkıyla yerine getirdi. Ama saha da futbolcularımıza saldıran rakip oyunculara daha fazla tahammül edemediler. Bu patlamanın yaşanma sebebi TFF ve gözlemcilerdir. Sahadan tribüne hareket yapan küfür eden futbolculara hiç bir yaptırım yapmadan sadece taraftara ceza verir. Takımlarının seyircisi olmayanlar gelip burada herkesi tahrik eder biri gelir tribüne döner o.. çocukları der küfür eder, biri gelir adab yerini kadın çoluk çocuk olan bölüme sallar. Birileri gelir tribünleri tahrik eder oyuncularımıza saldırır sonucunda böyle patlama yaşanması kaçınılmaz olur. Fakat bir daha yaşanmaması tek temennimizdir. Sahadaki futbola gelince, iyi oynamak yetmedi. 2 hata ile maçı verdik. Bu sezon evimizde inanılmaz kötüyüz. Geçen sene de böyle içerde saçma puan kayıplarıyla şampiyonluğu kaybettik. Ama ne olursa olsun mücadele etmekten başka çaremiz yok. Bugün kazanmayı isteyen arkadaşlarımız sahadaydı. Haftaya ligin en formda ekiplerinden Ankaragücü deplasmanı taraftar yasaklı. Sonra içerde Balıkesir cezalı oluruz büyük ihtimal Ama yapacak birşey yok. 7 hafta var ve 21 puan için sahaya çıkacağız. Telafisi olmayan süreç başladı. Zira Bizle beraber süper ligden düşen Mersinidmanyurdu borçlarından dolayı seneye BAL ligine düşürülecek. Armasını ve adını kullanamayacak. Durum bu 7 hafta var. Onbinlerce insanın hayalleri umutları evlatlarımızın yarınları için mücadele edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.. Son olarak maç esnasında kalp krizi geçiren yöneticimiz Altan begiter ve Güney kale arkasında bayılan mimik kızımızın sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendik. Rabbim bir daha yaşatmasın."

(Eskişehirspor Altınordu maçında çıkan olaylar nedeniyle büyük üzüntü yaşadığı görülen Murat Diri'nin fotoğrafı Gazeteci Behçet Albayrak'ın sosyal medya hesabından alınmıştır.)
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Taha 14 Mart 2018 07:48

Mutlaka tepki gösterilecek ise sahaya girmenin dışında pek çok yol var.

0 0 Cevap Yaz
Hakan 14 Mart 2018 07:47

İyi de sahaya neden girildi.Neden engel olunmadı.Gelecek ceza iyi mi olacak.

0 0 Cevap Yaz
taraftar 13 Mart 2018 15:51

Başkanının hiç mi kabahati yok ey murat diri.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi