Murat Diri: Eskişehirspor’u kapatıp...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Diri: Eskişehirspor’u kapatıp...
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri 3-0’lık Hatayspor yenilgisinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Diri,  Eskişehirspor’umuz operasyona maruz kalıyor. Eskişehirspor’u kapatıp ‘Yeni’ Eskişehirspor kurma planları işliyor” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, 3-0’lık Hatayspor mağlubiyeti sonrası dikkat çekici açıklamalarda bulundu. ETB Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor’un operasyona maruz kaldığının altını çizdi. Diri, Eskişehirspor’un kapanması için uğraşan bir kesim olduğunu ve bazı kesimlerin Eskişehirspor’u kapatıp ‘Yeni’ Eskişehirspor kurma planları olduğuna değindi. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; 

“Yaşananları bizzat gördüm”

“Bu sezon başından beri kulübe çok sık gidip geldim yaşananları bizzat gördüm. Klavyeyi elimize alıp yazması çok kolaymış gerçekten. Ama iş başka. Eskişehirspor’umuz göz göre göre bir operasyona maruz kalıyor. -3 puan almamız için o kadar çok uğraşıldı ki anlatsak senaryo derler. Sezon başı lisans olayı ile başlayan Es-Es’i bitirme operasyonu hakem kararları ile devam etti. Es Es kapansın diye uğraşan bir kesim net var. Bunca yaşananlar içinde bu günlere gelmek bile mucize Eskişehir bir şekilde cezalandırılmak isteniyor” 

“Ne kadar zalim bir düzen”

“Eskişehir’de oynanması kararlaştırılan milli maç Konya’ya alındı sessiz sedasız, tepeden emir gelip Konya’ya verildi. Her şeye rağmen mücadele ediyoruz.  Seçilmişlerimizden zaten tek bir hamle yok. Hepsi üst üste geliyor. Ay sonunu zor getiren binlerce insan bir araya gelip zar zor deplasman yapıyoruz. Armamızı desteklemek için tribünlere koşuyoruz hatta bizleri küme düşürmelerine rağmen milyonlarca alacakları olanların parasını ödemeye çalışıyoruz. Ne kadar zalim bir düzen” 

“Karalamaya çalışan çapsızlar”

“Eskişehirspor’u kapatıp ‘Yeni Eskişehirspor’ kurma planları işliyor ama işte vazgeçmeyen mücadele eden bizler işlerini zorlaştırıyoruz. Eğer taraftar olarak bu kadar mücadele etmeseydik zaten çoktan bunu gerçekleştireceklerdi ve gerçekleştirmek üzereler. Çünkü kendi içimizdekiler bile bu durumu bilmelerine rağmen camiada sürekli başka bir hava estirmeye konuyu başka yerlere götürmeye çalışıyor. Bugün bile tribünlerde bu tür amipler yuvalanmıştı. Onca yaptığımız mücadeleye rağmen bizleri bile karalamaya çalışan çapsızlar”

“Son nefese kadar Es Es”

“Her kötü galibiyeti tribünlere bağlayanlar türedi, karşılıklı “Es Es Es-Ki Ki Ki” diye şimdi mi bağırılmışmış. Yüreğinizde zaten biraz bu armaya olan sevgi olsa böyle müptezelliğe düşmezsiniz. Ama çapınız bu. Biz son nefese kadar Es Es deriz siz başka hesaplar yaparsınız. Sonuç olarak Eskişehirspor’umuz yok edilmek isteniyor. Bizler de buna karşı mücadele ediyoruz. Nebi Başkan, Sinan Başkan, Halil Başkan hepsi bu camiada bir şeyler için mücadele etti. Ama artık birlik vakti çünkü mevzu artık  Eskişehirspor’u yok etme mevzusu”

“Selkaspor’un maçına gideceğiz”

“Daha anlatılamayan ve anlatamadığımız birçok şey var. Anlatsak zaten bazıları da anlamaz, işlerine gelmez. Ama parçaları birleştiren, tepkisiz kalanları gören herkes bu süreci daha iyi analiz eder. Es Es tarihinin en büyük çıkmazına girmek üzere. Sesimizi ne kadar duyurursak o kadar direncimiz artar. Bizler bu şehrin her sokağının sahibi büyük Eskişehirspor taraftarı olarak yarın (dün) Selkaspor’un maçına gideceğiz. Son nefesi verir gibi derin bir nefes alıp; ‘Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski Es’ diye inletelim. Bu günlerin telafisi yok. Ne kadar kenetlenirsek bizleri bölmeleri o kadar zor olacak.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet KAHRAMAN 8 Ekim 2018 12:10

Sevgili M. Diri, Operasyon yapıldığını hepimiz biliyoruz da kimler yaptığını yada bu işin içinde kimlerin eli olduğunu da bir açıklarsan seviniriz.

0 1 Cevap Yaz
Muhterem 8 Ekim 2018 09:23

Kim bu şahıs? Kim seçmiş bunu? Takımımız adına açıklama yapma hakkını kim veriyor? Esese puan sildiren taşkınlıkları yapılırken sizler neredeydiniz? Tehditvari açıklamalardan bıktık.

0 12 Cevap Yaz
Tayyar 8 Ekim 2018 08:09

Zarar ediyorsa kapatilsin

0 7 Cevap Yaz
Es 7 Ekim 2018 22:28

Sonunda bi o kaldıydı.Onu da yapsınlar. 40gün 40 gece davul çalıp göbek atsınlar.Muradlarına ererler.

0 2 Cevap Yaz
Can 7 Ekim 2018 22:06

Sen kimsin seni kim seçti bu takıma sen ve taraftarın faydasindan çok zararı var bis boş konuşuyorsun sen taraftar başkanı olamadım ben kabul etmiyorum

0 11 Cevap Yaz
Hasan 7 Ekim 2018 22:05

Eskişehirlilere ve EsEslilere ceza ceza..

0 3 Cevap Yaz
EsEs 7 Ekim 2018 19:31

Kimler olduğunu açıkla. Korkayın. Herkes bilsin.Biz sonuna kadar haklının yanındayız.EsEs diyoruz.

0 3 Cevap Yaz
Tekin 7 Ekim 2018 19:30

Milli maç Eskişehir'den alınıp Konya'ya verilmesi manidar.

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi