Murat Akça'da sona doğru

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Akça'da sona doğru
A
a

Eskişehirspor'un transfer listesinde yer alan Murat Akça'da görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor. Es Es ligin ilk haftasında oynanacak olan Giresunspor maçına kadar deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor

Sütiş Eskişehir
Görüşmeler sürüyor
Stoper hattına transfer yapmak isteyen Eskişehirspor uzun süredir Murat Akça için girişimlerini sürdürüyordu. Yeni Malatyaspor’un, deneyimli oyuncuyu bonservis bedeli olmadan satmak istememesi görüşmeleri tıkanma noktasına getirmişti. Ancak yapılan uzun süren pazarlıkların ardından iki kulübün anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. Yönetimin bonservis bedeli ödemeden Murat’ı kadrosuna katmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Kaleci arayışları
Ayrıca kaleci arayışlarını sürdüren Eskişehirspor’da görüşmeler sürüyor. Bir yandan lisans ve transfer tahtasını açmaya çalışan bir diğer yanda da kaleci transferini noktalamak istiyor. Peşinat yüzünden Günay Güvenç’e imza attıramayan Es Es’in Malaga’da forma giyen Cenk Gönen ile ilgilendiği belirtildi. Ancak yönetim ilk olarak prensipte anlaşma sağladığı Günay’ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
YİRMİALTI 4 Ağustos 2018 15:28

CENK GÖNEN DEN KALECİ OLMAZ OLSA OLSA ÇOK GÜZEL 2,5 LUK OLUR YÖNETİMİN GÜNAYI OLMASI MÜTENASİPTİR

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi