Muhtarlar Kayseri’Ye Vali Gökmen Çiçek’İ Ziyarete Gidiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Muhtarlar Kayseri’Ye Vali Gökmen Çiçek’İ Ziyarete Gidiyor
A
a

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Tarafından Düzenlenen Toplantıda Açıklamalarda Bulunan Dernek Başkanı Suat Uygur, Ağustos Ayının İkinci Haftası Muhtarla İle Birlikte Önceki Dönem Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’İ Ziyaret İçin Kayseri’Ye Gideceklerini Açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, ağustos ayının ikinci haftası muhtarla ile birlikte önceki Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret için Kayseri’ye gideceklerini açıkladı.
Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği düzenlediği basın toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Uygur, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Bu ziyaretlerinde muhtarların istek ve taleplerini gerekli makamlara aktardıklarını kaydeden Uygur; “Muhtarlarımızın seçimlerde izlemesi gereken durumlarla ilgili taleplerimizi ilettik. Birleşik oy pusulası konusunda taleplerimiz oldu. Muhtarlar olarak önceki Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e ziyarete gideceğiz" dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi