Muharrem İnce resmen CHP'nin adayı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Muharrem İnce resmen CHP'nin adayı
A
a

Bu sabah Ankara'da Muharrem İnce afişlerinin asıldığı görüldü. CHP'nin adayının Muharrem İnce olduğu da kesinleşti. 110 milletvekilinin katıldığı kapalı grup toplantısında oy birliğiyle adayın Muharrem İnce olmasına karar verildi. ''Birazdan Genel Başkan resmen açıklayacak'' diyen İnce, ''Her şey daha güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. 110 milletvekilinin katıldığı CHP'nin kapalı grup toplantısında İnce'nin adı oybirliğiyle Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlendi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayını saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek şölen ile açıklayacak. Bu tören öncesinde ise başkentin bulvarlarına CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin fotoğrafları asıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren İnce’nin cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu fotoğrafları billboardlara asılmaya başlandı. CHP, “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganı ile cumhurbaşkanlığı yarışına katıldı.  


MUHARREM İNCE'DEN TWITTER MESAJI

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak isminin açıklanması beklenen Muharrem İnce, sosyal medya hesabı Twitter'da "Biz hazırız" diyerek eşi, oğlu ve geliniyle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta Muharrem İnce'nin yanında eşi Ülkü İnce, oğlu Salih Arda İnce ve gelini İdil Göknil İnce yer aldı.


ANKARA'DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı tanıtım toplantısı nedeniyle başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 10.00'da CHP tarafından Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenecek cumhurbaşkanı adayı tanıtım toplantısı sonrası katılımcılar, Birinci Meclis önüne gelecek.

Söz konusu programla ilgili alınacak emniyet tedbirleri kapsamında 11.00-16.00 saatlerinde Cumhuriyet Caddesi Ulus Meydanı ile Baruthane Kavşağı arası çift yönlü araç trafiğine kapatılacak.

Ayrıca, cumhurbaşkanı adaylığı için seçmenler tarafından bağlı oldukları il ve ilçe seçim kurulunda 4-9 Mayıs tarihlerinde imza verilecek olması dolayısıyla 9 Mayıs Çarşamba saat 23.00’e kadar Strazburg Caddesi’nden Atatürk Bulvarı’na çıkan yan varyant (İl Seçim Kurulu önündeki yan yol) tek yönlü araç trafiğine kapalı olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi