Muharrem İnce ilk kez Eskişehir'de açtı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Muharrem İnce ilk kez Eskişehir'de açtı
A
a

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’deki ilk seçim iletişim bürosu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in isteği ve talimatıyla Köprübaşı’nda açıldı.

Sütiş Eskişehir
Foto Galeri

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in isteği ve talimatı doğrultusunda CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin ilk seçim iletişim bürosunun hazırlığına başlanıldı. Hazırlığı tamamlanan büronun açılışı dün gerçekleştirildi. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, CHP’nin 17 milletvekili aday adaylarının yanı sıra CHP il, ilçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Artık sıkıldık. Sıkıldık ne demek? İktidar dar bir ayakkabı gibidir, diş ağrısı gibi asap bozucu bir iktidar. Bundan kurtulacağız. Hani köprülerde son çıkış diye bir tabela vardır. Türkiye artık oraya geldi. Eğer o son çıkışı kazanırsak iyi olmayacak. Ama inanın toplumda öyle bir heyecan var ki… Yüzde 100 kazanacağız. Onun için moralimizi iyi tutalım, dimdik duralım çalışalım. Kazanacağız. Aydınlık bizim olacak” dedi.


BU İKTİDAR GİDİCİ BİZ GELİCİYİZ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bugün 19 Mayıs. Atatürk’ün kurtuluş savaşını Samsun’da başlattığı gün. Bugünkü koşullar 19 Mayıs 1919’dan kötü değil. Biz daha çoğuz, biz daha bilinçliyiz, biz daha örgütlüyüz. O halde kazanacağız. Artık ‘tamam’ demek için adayımız Muharrem İnce Samsun’dan başladı. Biz de Eskişehir’den başlıyoruz. Kapı kapı gezmeye, köy köy dolaşmaya hazır mıyız? 16 yıllık bir iktidarın durup dururken erken seçim isteme kararı almasının sebebi ne? Ne yapacaktı da engel olduk? Hangi işi becerecekti de engel olduk? Genelkurmayı hapse atacak yetkisi olan bizden şimdi hangi yetkiyi istiyor? Tek adama ‘hayır’ diyeceğiz. Şunu düşünün 1919’da Atatürk Fevzi Çakmak’tan daha düşün rütbeliydi. Ama Fevzi Paşa ‘emret paşam’ dedi. Bugün onların torunları Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu rakibini Cumhurbaşkanı adayı yaptı ve ‘emret Muharrem İnce’ dedi. Biz hepimiz adayımızın kazanması için çalışmaya hazır mıyız? Söz veriyor muyuz? Eskişehir’de şuanda 17 tane milletvekili aday adayımız var. Liste nasıl olursa olsun. Aday kim olursa olsun çalışmak için var mıyız? İktidar yakındır. Bu iktidar gidici biz geliciyiz. Tamam mı? Bu seçim bürosunu boş bırakmayın. Bu seçim bürosu Türkiye’nin kurtuluşu olacak” diye konuştu.


MİLLET İTTİFAKININ DEDİĞİ OLACAK

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, “Belediye başkanlarımız Eskişehir’i nasıl yönetiyorsa, 24 Haziran’dan sonra Türkiye’yi Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Muharrem İnce öyle yönetecektir. Her yerde söylediğimiz Eskişehir gibi bir Türkiye’yi 24 Haziran’da hep beraber yaratacağız. Buna yürekten inanıyorum. Muharrem İnce şuan kendi bildirgesini okuyor. Türkiye için nasıl bir aydınlık gelecek planladığımızı Samsun’da anlatıyor. Samsun’dan o Türkiye’yi karış karış gezecek. Biz de bu bürodan Eskişehir’in dört bir yanını karış karış gezeceğiz. İnanıyorum ki 24 Haziran gecesi parlamentoda milletin, millet ittifakının dediği olacak. CHP’nin meclisteki parlamenter sayısı 3’ü geçecek. Hep birlikte buradaki inançla biz Cumhurbaşkanlığını Atatürk’ün oturduğu Çankaya köşküne geri alacağız” ifadelerini kullandı. 


HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “24 Haziran’da adayımız Muharrem İnce kazanacak. Hep beraber aydınlık günlere koşacağımıza inanıyorum” derken Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, “İnşallah 24 Haziran’da birlikte hanedanı yok edeceğiz, halkın iktidarını kuracağız” dedi.  CHP İl Başkanı Rabia Akman ise “Bugün burada 24 Haziran’da kazanacağımız zaferin erken müjdecisi olmak için toplandık. 16 yıldır süren zulme, haksızlıklara, yolsuzluklara dur deme günüdür. Milli mücadeledeki kararlılıkla ülkemizi bu kötü gidişattan kurtaracağız” dedi.  Açılış konuşmalarının ardından seçim iletişim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
20 Mayıs 2018 14:40

Hayır lı olsun herzaman yanında yiz

1 0 Cevap Yaz
Berk Çam 20 Mayıs 2018 13:17

Sayın Ataç, Sayın Büyükerşen, ve diğerleri Çakıcıer, Kurt, Özkar, Süllü vs. Defolun gidin CHP sizin babanızın yerimi yeter artık ya...Yuh olsun size siz yetmiyormuşunuz gibu birde Engin ÇAKMAK' ı çıkardınız ne diyet borcunuz var?

1 2 Cevap Yaz
Berk Çam 20 Mayıs 2018 13:13

Yazıklar olsun; Erman Gölet ne yaptı size yıllarını verdi bumuydu Demokrasi, Adalet anlayışınız. Yere batsın hepsi...

0 1 Cevap Yaz
muharrem 20 Mayıs 2018 11:54

yorumlara bakıyorum.....ooooooooo korku bacayı sarmış hahahaaaa

0 2 Cevap Yaz
Esesli 20 Mayıs 2018 04:21

Kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Korkaklar bu ülkeyi yönetemez. Rabbim reisimizi başımızdan eksik etmesin

9 5 Cevap Yaz
ali seher 20 Mayıs 2018 02:08

Ya böyle bir şapka varmı.Köye çobanmı Traktör şoförümü arıyoruz.Birisi şunlara 2018 yılında yaşadığımızı bir anlatsın.

6 5 Cevap Yaz
Marmara kazim 19 Mayıs 2018 19:00

Chp lilere uzuluyorum ovundugunuz seye bakin secim burosu acmislar ballandirarak anlatiyorlar :)

5 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi