Muharrem İnce'den Büyükerşen'e mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Muharrem İnce'den Büyükerşen'e mesaj
A
a

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin hazırlattığı iddia edilen yerel seçim raporu, Muharrem İnce’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükereşen’e attığı mesaj ile yalanlandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Geçtiğimiz günlerde “Eskişehir Kaybedilecek” başlığı ile çıkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bu yönde hazırlattığı iddia edilen rapora Muharrem İnce’den yalanlama geldi.

İşte o mesaj;

İşte o mesaj

Başkan Büyükerşen: “1999 yılında göreve geldiğimizden beri Eskişehir için çalışıyor, Eskişehir için üretiyoruz. Şehrimiz Türkiye’nin yaşanabilir kentler sıralamasında ilk sıralarda geliyorsa bu belediyelerimizin başarısıdır. Ucuz siyaset numaraları ile Eskişehir’de kaybedeceğimizi düşünenler unutmasınlar ki yaptığımız hizmetlerin karşılığını sandıkta kıymetli Eskişehir halkı köylüyüsüyle, kentlisiyle birlikte verecektir. Bu gibi yalan haberlere halkımızın itibar etmeyeceğini biliyorum” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 23 Eylül 2018 19:38

esnaf kardeş haberi yapan sözcü cumhuriyet gazetelerdir yani CHP ye yakın gazeteler iki çift de onlar için laf soylesenmi acaba

0 0 Cevap Yaz
Mehmet Ersoy 22 Eylül 2018 20:38

Büyükerşen gibi duayen varken Ataç Tepebaşında devam etsin. İkiside yerlerinde başarılı.

3 0 Cevap Yaz
Esnaf 22 Eylül 2018 18:43

Haberi yapan 2 eylül denilen gazetedir.Gerçeği değil sadece bazı menfaatçilerin emrine göre habercilik yapan bu toplama gurüh unutmasınki adalet ve vicdan birgün onlarada gerekecektir.Kul affetsede ilahi adalet affetmez...

2 1 Cevap Yaz
Eses 22 Eylül 2018 14:56

Sayın İnce doğru söylüyordur. Ama artık hocayla olmayacağı da aşikar. Adayımız Ahmet Ataç.

7 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi