Müftülükten Teşekkür Belgesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müftülükten Teşekkür Belgesi
A
a

Kütahya İl Müftülüğü Şube Müdürü İsmail Üstün Ve Murakıp Süleyman Duran, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı’Yı Makamında Ziyaret Ederek, Otogar İçerisinde Yer Alan Mescidin İbadete Hazır Hale Getirilmesindeki Gayretleri İçin Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak İmzalı Teşekkür Belgesi Verdiler.

Sütiş Eskişehir
Kütahya İl Müftülüğü Şube Müdürü İsmail Üstün ve Murakıp Süleyman Duran, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı’yı makamında ziyaret ederek, otogar içerisinde yer alan mescidin ibadete hazır hale getirilmesindeki gayretleri için Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak imzalı teşekkür belgesi verdiler.
Otogar içerisinde yer alan ve Kütahya İl Müftülüğü’nün desteği ile Kütahya Belediyesi tarafından ibadete hazır hale getirilmesi için temizlik ve bakım çalışmaları tamamlandı.
Kütahya İl Müftülüğü Şube Müdürü İsmail Üstün ve Murakıp Süleyman Duran, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı’yı makamında ziyaret ederek Başkan Vekili Damcı’ya, Kütahya Belediyesine ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür eden Şube Müdürü Üstün, Kütahya Belediyesi ve Kütahya İl Müftülüğü’nün bu güne kadar birçok ortak çalışmaya imza attığını ifade etti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Abdullah Damcı, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da işbirliği ve desteklerin devam edeceğini söyledi.(EFE-)
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi