Müdür Eser Şenkul: "Hastaların Konfor Ve Memnuniyetini Daha Da Artırmalıyız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müdür Eser Şenkul: "Hastaların Konfor Ve Memnuniyetini Daha Da Artırmalıyız"
A
a

Müdür Şenkul,” Hastaların Konforu Ve Memnuniyetini Odağa Alarak Hizmet Standartlarının Yükseltilmesi Gerek”

Sütiş Eskişehir
Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne atanan Sevil Akgün, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü’ne atanan Ceylan Özel’i kabulünde yaptığı açıklamada, hastaların konforu ve memnuniyetini odağa alarak hizmet standartlarının yükseltilmesi gerektiğini ifade etti.
Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim üyesi Sertaş Erarslan, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Mustafa Yılmaz, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Orhan Akay ile birlikte Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne atanan Sevil Akgün, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğüne atanan Ceylan Özel’i makamında kabul ederek, bir süre görüştü.
Gerçekleştirilen ziyarette süreç hakkında bilgi veren Dr. Eser Şenkul, kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetleri konusunda hassasiyet gösterilmesini, hastaların konforu ve memnuniyetini odağa alarak hizmet standartlarının yükseltilmesi gerektiğini belirtti. Bu konuda özverili bir çalışma beklediğini ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Eser Şenkul, Akgün ve Özel’e hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi