Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?
A
a

Beşiktaş’ın Monaco ile oynayacağı maç öncesi heyecan dorukta… Futbolseverler “Monaco-Beşiktaş maçı hangi kanalda?” Sorusunun cevabını arıyor. İşte Monaco Beşiktaş maçı detayları…

Sütiş Eskişehir

Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda? 

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam çok önemli bir maça çıkacak. Temsilcimiz Devler Ligi’nde 3. Maçında Monaco deplasmanına konuk oluyor. 

Süper Lig’de kötü günler geçiren Şenol Güneş ve öğrencileri Monaco karşısında galip gelerek moral bulmak istiyor. 6 puanı bulunan Beşiktaş bu maçta galip gelmesi durumunda gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde edecek.

Beşiktaş Monaco maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, Monaco ile bu akşam (17 Ekim Salı) 21:45’te başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. TRT 1 ve Tivibu Spor kanallarından şifresiz olarak yayınlanacak.

II. Louis Stadı’nda oynanacak maçta Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Milorad Mazic düdük çalacak.

Beşiktaş’ın giyeceği forma belli oldu

Siyah Beyazlı ekip, Monaco karşısına gri forma, gri şort ve gri konç ile çıkacak. Kaleci ise yeşil forma ile sahada olacak.

Adriano mu, Caner mi?

Şenol Güneş’in bu karşılaşmada sol bekte Caner Erkin’in yerine Adriano’ya görev vermesi bekleniyor. 

Siyah Beyazlıların sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Fabri, Tosic, Pepe, Adriano (Caner), Gökhan Gönül, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk.

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın mücadele ettiği G Grubu’nda bu akşam oynanacak bir diğer maçta Leipzig sahasında Porto’yu konuk edecek. Aboubakar’ın formasını giydiği Porto, Monaco’yu deplasmanda 3-0 yenerek dikkatleri çekmişti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi