Minikler Mehmetçik’E Sevgi Balonuyla Selam Gönderdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Minikler Mehmetçik’E Sevgi Balonuyla Selam Gönderdi
A
a

Minikler Baloncuklarını Mehmetçiklere Uçurdu

Sütiş Eskişehir
Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bahçelievler Anaokulu’nda minik öğrencilerle birlikte Mehmetçik’e sevgi balonuyla selam gönderdi.
Bilecik Valisi Bilal Şentürk, eşi Münevver Şentürk, Vali Yardımcısı Rahmi Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ile birlikte Bahçelievler Anaokulu öğrencisi Zeynep Ecem Tuncay’ın daveti ile Mehmetçik’e Türk Bayraklı sevgi balonlarını uçurup, selam gönderdi.
Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle öğrencilerin hazırladığı ’’Cumhuriyet’’ sergisinin açılışının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan ’’Cumhuriyet’’ konulu şiir, ront ve defileyi de izleyen Vali Şentürk ile eşi Münevver Şentürk, çocuklarla tek tek yakından ilgilenerek, çocukların milli ve manevi değerleri öğrenmelerine katkı sağlayan Okul Müdürü Sevgi Uğurlu ve öğretmenlere teşekkür etti.
“Çocuklarımıza sorumluluk vererek hayata hazırlayalım”
Burada bir konuşma yapan Bilecik Valisi Bilal Şentürk, çocuklara sorumluluk vererek hayata hazırlanmaları gerektiğini belirterek, “Birinci önceliğimiz iyi insan yetiştirmek olmalı. Çocuklarımızın dimağında iz bırakabilmek için onlara dokunmamız, gözlerine bakmamız, onlara sevgimizi tam olarak göstermemiz lazım. Her çocuğun özelliği farklıdır. Her çocuğu ayrı ayrı tanımanız, onun ilgisine ve özelliğine göre hareket etmeniz lazım. Sizlerin her öğrenciye özgü çalışmalarınızı istiyoruz. Daha etkin öğretme, bilgiye ulaşma yollarını, bilgiyi ayırt etme becerisini uygulayarak öğretelim. Çocuklarımız ilkokuldan başlayarak bir spor branşıyla uğraşsınlar. Fiziksel ve ruhsal sağlık açısından spor şarttır. Spor herkesi bir araya getiren bir güzellik. Çocuklarımızı anlamlı meşgul tutalım. Sorumluluk duygusunu geliştirelim. Çocuklarımıza sorumluluk vererek hayata hazırlayalım” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi