Minik Kramponlar Liginde İlk Düdük Çaldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Minik Kramponlar Liginde İlk Düdük Çaldı
A
a

Belediye Kütahyaspor Ve Kütahya Altınordu Futbol Okulu'nun Ortaklaşa Düzenlediği "Minik Kramponlar Ligi" Bugün Asım Alkış Stadı'nda Oynanan Maçlarla Başladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Belediye Kütahyaspor ve Kütahya Altınordu Futbol Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği ’Minik Kramponlar Ligi’ Asım Alkış Stadı’nda oynanan maçlarla başladı.
Kütahya’da, Belediye Kütahyaspor ve Kütahya Altınordu futbol okulu tarafından düzenlenen Minik kramponlar ligi Kütahya, Tavşanlı Eskişehir ve Afyonkarahisar’dan gelen altyapı takımlarının katılımı ile start aldı. Pandemi döneminde yeşil sahalarda uzak kalan minikleri spora yönlendirmek ve tecrübe sahibi olması amacı ile başlayılan ‘Minik Kramponlar Ligi’ geçlerin gelişimlerine de büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Pandemi döneminde çocukların uzun süre evde vakit geçirdiklerinden dolayı minikleri spora yönlendirmek istediklerini söyleyen Belediye Kütahyaspor altyapı koordinatörü Ayhan Yaman, “Minik Kramponlar ligini başlattık. Kütahya, Eskişehir, Afyon, Tavşanlı temsilcileri ligin ilk haftasında burada başlayan takımlarımız var. Bunların yanı sıra Bursa, Bozüyük, Uşak illerinden katılacak takımlarımız var. Burada ki asıl amaç pandemi sürecinde çocuklarımız uzun süre evde kaldı, telefona bilgisayara hapsoldular. Bizlerde çocuklarda ki bu açığı kapatabilmek için hep birlikte bir koordinasyon oluşturduk. Amacımız inşallah daha fazla çocuğa ulaşmak. Minik kramponlar ligi 10 takımdan oluşacak ve ligin sonunda tüm çocuklarımıza kupa vereceğiz yani her takımı burada şampiyon edeceğiz. Çocuklarımız ile alakalı olarak futbolu yarışçılıktan çıkartıp yapılan ligin spor olduğunu sadece bir çalışma olduğunu onlara anlatmış olacağız” dedi.
Katıldıkları turnuvadan dolayı heyecanlı olduklarını ifade eden minikler ise takımlarına güvendiklerini ve tüm maçlarda galip gelmek istediklerini söylediler.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi