Eskişehir'e çok güzel haber! Nihayet...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e çok güzel haber! Nihayet...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce internet ortamına taşınan Eskart işlemleri artık Estram Mobil uygulaması üzerinden cep telefonlarından da kolaylıkla yapılabilecek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce internet ortamına taşınan Eskart işlemleri artık Estram Mobil uygulaması üzerinden cep telefonlarından da kolaylıkla yapılabilecek.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden Eskart işlemlerinin artık telefona indirilecek mobil uygulama üzerinden de kolaylıkla yapılabileceğini duyurdu. Büyükşehir Belediyesi paylaşımında “ESTRAM Mobil Uygulamamız ile online işlemler artık telefonda! Bakiye yükleme, vizeleme ve hes kodu tanımlama gibi işlemleri kolaylıkla yapabileceğiniz uygulamamıza, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal paylaşım sitelerindeki ilgili paylaşımlarda yer alan görsellerdeki QR kodları taratarak ulaşabilirsiniz” bilgisi verildi. Ayrıca interneti olmayan vatandaşların da unutulmadığını belirten yetkililer, kısa süre içerisinde yeni bir hizmetin daha duyurulacağının müjdesini verdi.
Uygulamanın İOS ve Android işlemciye sahip tüm telefonlardan kullanılabileceğini ifade eden ESTRAM yetkilileri, uygulamada şimdilik bakiye yükleme, vizeleme ve hes kodu eşleştirme işlemlerinin yapılabildiğini, ilerleyen süreçte farklı hizmetlerin de uygulama üzerinden verileceğini belirttiler.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 25 Aralık 2021 19:06

Sonunda kafası çalıştı belediye nin

0 0 Cevap Yaz
Hele şükur 24 Aralık 2021 16:42

Geç bile kalındı millet hep kuyruklardayken nerdeydiler ?

6 4 Cevap Yaz
Nurullah 24 Aralık 2021 16:28

çalışmıyor maalesef

6 3 Cevap Yaz
Teknolojik 24 Aralık 2021 15:13

Baya bı geriden geliyoruz

6 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi